Naar de inhoud
Juichende voetbalfans
  • Hotelovernachtingen altijd incl. ontbijt
  • Al 10 jaar uw partner in voetbalreizen
  • Minimaal een 3* accommodatie in de speelstad
  • In noodgevallen tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar

Voetbalreizen.com en haar partners

AM – Impact
Sinds de start van de organisatie Voetbalreizen.com is er een nauwe samenwerking met AM- Impact te Doetinchem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van internetdiensten. De website www.voetbalreizen.com is dan ook door hen met de grootste zorg en professionaliteit gerealiseerd.  

Europeesche Verzekeringen
De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen en heeft veel ervaring in het bieden van maatwerk aan particulieren of bedrijven. Maakt u graag verre reizen of maakt u liever een voetbalreis? Zij helpen u, wanneer noodzakelijk of gewenst, met raad en daad verder.
 
Voetbalreizen.com biedt dan ook in samenwerking met de Europeesche aflopende reis- en annuleringsverzekeringen aan. Op deze wijze kunt u gerust op reis. Alles georganiseerd onder één dak. Uniek hierin is de aflopende annuleringsverzekering die Voetbalreizen.com u aanbiedt. Eventuele kosten door annulering of verschuiving van de wedstrijd worden automatisch door deze verzekering aan u vergoed. 
  
Thuiswinkel.org
Het Thuiswinkel Waarborg is hét door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen vanaf afstand. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, is de branchevereniging van bedrijven die het Thuiswinkel Waarborg voeren en die het keurmerk bewaakt.
De leden van de branchevereniging werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europese en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Daarnaast zorgt Thuiswinkel Waarborg voor een onafhankelijke bemiddeling bij klachten.

SIXT verhuur
Stel, u staat op Londen Airport (LCY) en u wilt zo snel mogelijk naar het Emirates Stadium of u bent onderweg naar een andere voetbalwedstrijd in Europa. Gaat u dan op een dure taxi of het openbaar vervoer wachten, of neemt u het heft in eigen hand en kiest u voor een heerlijk comfortabele huurauto? Een snelle prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u snel doen beslissen, een voordelige auto huren doet u bij Sixt!
Wij zijn goed vertegenwoordigd in Europa, dus u kunt gemakkelijk en snel over uw huurauto beschikken. U kunt alles heel gemakkelijk online regelen, van het kiezen en reserveren van uw huurauto tot het maken van een keuze voor een filiaal. U kunt zelfs de huurauto in een heel andere stad/filiaal inleveren dan waar u deze heeft opgehaald.
Sixt maakt het u graag makkelijk, en dat merkt u aan alles!

Partnersites Voetbalreizen.com
http://www.chelseavoetbalreizen.com/
http://www.manchesterunitedvoetbalreizen.nl/
http://www.tottenhamhotspurvoetbalreizen.com/ 
http://www.barcelonavoetbalreizen.com/
Wintersport in Les Sybelles - Sportiek.com
Vakantie in Italië - Vivere e Gustare
© 2017 Reisbureau Voetbalreizen.com | Webdesign & CMS: a&m impact