Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen.com blog; leuke verhalen en weetjes lees je hier!

Breng een bezoek aan de Tower Bridge tijdens je voetbalreis in Londen

Op voetbalreis naar Londen: meer dan alleen een wedstrijd

Londen is de voetbalhoofdstad van Europa. Met twaalf betaald voetbalclubs in de stad en enkele net daarbuiten ademt de stad de voetbalsport. Tijdens je voetbalreis bezoek je een wedstrijd. Daarnaast houdt je nog aardig wat tijd over. Wij vertellen je wat je nog meer kunt doen in de hoofdstad van Engeland!

Lees meer
Boek nu je voetbaltrips naar Internazionale!

Top 5 voetbaltrips van 2021

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat 2020 voor iedere voetbalreiziger een zwaar jaar was. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk weer het stadion mogen bezoeken. Wij hebben voor jullie alvast een lijstje met de top 5 voetbaltrips voor in 2021; als het weer kan!

Lees meer
Voetbalreizen naar Barcelona zijn veel meer dan alleen voetbal!

Voetbalreizen Barcelona: zon, zee en topvoetbal!

Voetbalreizen naar Barcelona hebben alles wat je hart liefheeft. Je bezoekt een topwedstrijd, kunt genieten van de zon, heerlijk weer en een fantastische stad. Wat wil je nog meer? Lees in onze blog waarom je juist naar Barcelona dit tripje moet maken!

Lees meer

Hoe de Europese topcompetities worden hervat

Waar de Bundesliga al enkele weken weer is hervat, volgt binnen afzienbare tijd ook de Premier League, Serie A en La Liga. Wij schreven voor jullie, de voetbalfan, een handleiding die jullie de komende periode een houvast geeft.

Lees meer

​Juventus - Internazionale = De Ligt - De Vrij

De Derby D'Italia, Juventus tegen Internazionale, is altijd een spektakel. Het duel is enorm belangrijk in de strijd om de Italiaanse titel. Ook wordt het de wedstrijd van Matthijs de Ligt tegen Stefan de Vrij, wie onderling steeds meer uit te moeten vechten wie de betere is.

Lees meer

Kampioenstrijd Italië

In jaren is de titelstrijd in Italië niet meer zó spannend geweest als dit seizoen. Internazionale en Lazio dagen titelhouder Juventus dit jaar uit met fantastisch voetbal. Wij bekijken in deze blog het slot van de competitie en de kansen van de titelkandidaten.

Lees meer

​Zuid-Europese derby’s: een must voor iedere voetballiefhebber

Zuid-Europese derby’s, zijn voor de buitenstaander een ongrijpbaar, wonderbaarlijk fenomeen. Als insider heb je vrijwel continu het gevoel dat het zwaard van Damocles boven je hoofd hangt. In no-time kan een euforisch gevoel worden omgezet tot een nachtmerrie. Of, zoals het in de meest mooie dromen van supporters gaat, precies andersom.

Lees meer

Onze wedstrijdtips

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]
  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]] [[ result.author ]], [[ result.city ]], [[ result.date | formatdate ]], Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]