Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen.com blog; leuke verhalen en weetjes lees je hier!

Drie redenen waarom jouw team op trainingskamp moet

Je ziet het steeds vaker, voetbalteams die in de winterstop het koude Nederland tijdelijk verlaten voor een trainingskamp in een exotisch oord. Als het aan ons ligt geven wij hun groot gelijk. Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom je naar Spanje zou verkassen voor een perfecte voorbereiding van de tweede seizoenshelft. Wij zetten voor jullie de drie belangrijkste redenen op een rij.

Lees meer

Speelprogramma Champions League

De loting van de Champions League is inmiddels bekend en daarbij staan er een aantal fantastische wedstrijden op het programma. Elk duel heeft zijn eigen charme. Wij zetten voor jullie op een rij wat deze wedstrijden meer dan het bezoeken waard maken!

Lees meer

De magie van Premier League-voetbal op Boxing Day

​Queen Elizabeth, de Big Ben en de rode dubbeldekker; ze zijn iconisch voor Groot Brittanië. Misschien wel net zo typerend is het voetbal op Tweede Kerstdag. Waar Nederlanders bij de schoonfamilie zichzelf tonnetje rond eten of een wandeling maken over de woonboulevard, gaan Britten op Boxing Day met complete families naar hun favoriete voetbalclub.

Lees meer

Valencia en Levante: onlosmakelijk verbonden met een vleermuis

Welke voetbalfan is het nooit opgevallen? Het logo van Valencia en Levante hebben wat gemeen. Bij beide clubs is er een vleermuis in afgebeeld. Toeval? Nee! Is het bedoeld om de tegenstander af te schrikken? Dat is ook niet het geval. Maar wat is dan wél het verhaal achter het iconische diertje en deze twee La Liga-clubs?

Lees meer

Top 4: indrukwekkende clubliederen

Voor de echte liefhebber zijn er een aantal dingen die voetbal zo aantrekkelijk maakt. Supporters en hun traditie en gezang is daar vaak een onderdeel van. Wij zetten voor jullie vier indrukwekkende 'clubliederen' op een rij. Voetbal derby of niet, deze liederen moet je ooit live gehoord hebben!

Lees meer

5 redenen om Engeland te bezoeken

Een voetbalwedstrijd in Engeland staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Wij geven je 5 redenen waarom dat bezoek aan de Premier League of de Championship er nu echt van moet komen.

Lees meer

Op trainingskamp met Voetbalreizen.com!

Of je nu komt om je voetbalkunsten te verbeteren, te werken aan teamgevoel of voor het lekkere zonnetje: de trainingskampen van Voetbalreizen.com bieden het allemaal! Afgelopen januari was het de beurt aan 13 teams om af te reizen naar Spanje. We kijken terug op twee succesvolle weekenden en geven je graag een kijkje in een dag van een trainingskamp. Lees je mee?

Lees meer

Onze wedstrijdtips

Klantbeoordelingen

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]
  [[ result.customer.name ]] / [[ result.customer.place ]] / [[ result.customer.date | formatdate ]] / Aanbeveling: [[ result.recommendation ]] [[ result.author ]], [[ result.city ]], [[ result.date | formatdate ]], Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]