Voetbalreizen Champions League
ALL_BLOGS

Speelprogramma Champions League

2020-01-06

De loting van de Champions League is inmiddels bekend en daarbij staan er een aantal fantastische wedstrijden op het programma. Elk duel heeft zijn eigen charme. Wij zetten voor jullie op een rij wat deze wedstrijden meer dan het bezoeken waard maken!

Atlético Madrid - Liverpool

Misschien is dit wel de allermooiste wedstrijd van allemaal. Titelhouder Liverpool Football Club is op het moment dé club van Europa als het gaat om mooi voetbal. Met het enorm aanvallende spel van wereldsterren Sadio Mané, Mohamed Salah en rots in de branding Virgil van Dijk, is de ploeg uit noordwest-Engeland ook dit seizoen de gedoodverfde titelkandidaat. Hoewel tegenstander Atlético Madrid in La Liga vooralsnog niet echt pannen weet te breken, is en blijft het No Nonsense-voetbal van de mannen van Diego Simeone voor elke tegenstander lastig te bespelen. De laatste keer dat de Engelse grootmacht in een officieel duel de Rojiblancos trof, is inmiddels al weer tien jaar geleden. Destijds wist Atlético tot de finale van de Europa League door te dringen op basis van één uitgoal meer dan Liverpool.

Informatie over ons arrangement:
18/02/2020 Atlético Madrid - Liverpool F.C.
11/03/2020 Liverpool F.C. - Atlético Madrid

Real Madrid - Manchester City

Ook het duel tussen Real Madrid en Manchester City is een schitterend affiche. Recordhouder Real Madrid gaat er ongetwijfeld alles aan doen om hun veertiende cup met de grote oren aan de prijzenkast toe te voegen. Terwijl Manchester City als een van de grootste clubs van het moment nog altijd moet wachten op hun eerste Champions League-finale. Kan Pep Guardiola met zijn team doorstoten tot de volgende ronde? Extra saillant detail: de enige keer dat de Citizens in de halve finale stonden, werd het met 1-0 uitgeschakeld door Real Madrid.

Wil jij meer informatie over ons aanbod omtrent deze wedstrijd? Bekijk de linkjes hieronder!
26/02/2020 Real Madrid - Manchester City
17/03/2020 Manchester City - Real Madrid

Chelsea - Bayern München

Chelsea, de beul van Ajax tijdens deze editie van de Champions League verrast vriend en vijand met hun jeugdige selectie. De Londense club kampt al een tijdje met een transferverbod en moest noodgedwongen jeugdspelers opstellen. Dat het voor The Blues helemaal niet verkeerd uitpakte blijkt wel uit de lof die de ploeg van alle kanten oogst. Daartegenover had tegenstander Bayern München te maken met een van de slechtste starten van de competitie in jaren. Toch wisten de Duitsers met een 100% score door de Champions League-poule heen te komen. Of de jonkies van Chelsea hun status als angstgegner van Bayern München intact kunnen houden is voor iedereen nog maar de vraag. De laatste keer dat beide clubs elkaar troffen dateert uit de Champions League-finale van 2011/2012, toen Chelsea na een strafschoppenreeks als winnaar van het veld stapte.

Geïnteresseerd in deze wedstrijden? Bekijk de mogelijkheden!
25/02/2020 Chelsea - Bayern München
18/03/2020 Bayern München - Chelsea

Tottenham Hotspur - RB Leipzig

De Spurs, afgelopen jaar nog finalist, werd tweede in een poule met Bayern München, Olympiakos en Rode Ster Belgrado; en zal zichzelf willen bewijzen in het tweeluik met RB Leipzig. Waar de club uit Londen de andere jaren vrijwel tot het einde meedoet om de titel in Engeland, is het al voor de winterstop zo goed als afgehaakt als titelkandidaat. Met een vijfde plek en een achterstand van 23 punten om het moment van schrijven, lijken zij volledig afgeschreven te zijn. Dat zij wat recht te zetten hebben tegen RB Leipzig is dus duidelijk. De club uit het consortium van RedBull lijkt dit seizoen eindelijk haar potentie waar te maken. Leuk feitje: het duel van RB Leipzig in het Tottenham Hotspur-stadion is het eerste duel ooit van de club op Engels bodem.

Altijd al een duel van de Spurs willen bijwonen in het imposante Tottenham Hotspur stadion? Grijp dan nu je kans!
19/02/2020 Tottenham Hotspur - RB Leipzig

SSC Napoli - FC Barcelona

Op de voorhand lijkt dit duel een kat in het bakkie voor FC Barcelona maar niks is minder waar. In de Serie A mag het voor SSC Napoli dan nog niet echt vlotten, de resultaten in de Champions League liegen er niet om. In een poule met verrassing Red Bull Salzburg en titelhouder Liverpool wisten de Napolitanen ongeslagen een tweede plaats in de wacht te slepen. Beide clubs troffen elkaar al enkele keren in een oefenduel maar tot een officiële wedstrijd kwam het nog nooit.

Kunnen de Napolitanen opnieuw verassen en hun eerste officiële onderonsje met FC Barcelona winnen? Jij kunt er in ieder geval bij zijn. Bekijk ons aanbod hieronder.
25/02/2020 SSC Napoli - FC Barcelona
18/03/2020 FC Barcelona - SSC Napoli

Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain

Borussia Dortmund is al jaren een van de meest geliefde clubs van Europa en heel gek is dat niet. Aanvallend voetbal gecombineerd met een fantastische sfeer in het Signal Iduna Park is iets wat iedere voetballiefhebber ooit meegemaakt moet hebben. Dat dit totaalplaatje voor de voetbalreiziger ook nog gekoppeld kan worden aan een Champions League-duel tegen een van de titelfavorieten PSG, maakt het helemaal af. Paris Saint-Germain probeert al jaren mee te doen om de Champions League-titel, toch grijpt het vooralsnog elke keer naast een finaleplaats. Wordt 2020 het jaar dat het de Parijzenaren eindelijk lukt om als tweede Franse club het miljoenenbal te winnen.

Wil jij bij de eerste Champions League-wedstrijd van Erling Braut Haaland in het shirt van Dortmund zijn? Of toch liever getuige van de beslissende tweede wedstrijd in Parijs? Bekijk hier de mogelijkheden!
18/02/2020 Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
11/03/2020 Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund

Olympique Lyonnais - Juventus

Gaat Cristiano Ronaldo het nog een keer flikken? Als het aan hem ligt zullen de duels met Olympique Lyonnais het begin zijn van iets bijzonders. In een kolkend Allianz Stadium kun jij getuigen zijn de doorslaggevende tweede wedstrijd. Beide ploegen troffen elkaar voor het laatst in 2016. In de groepsfase van de Champions League won Juventus nipt in Frankrijk. In Turijn werden de punten gedeeld. Ook nu is de kans groot dat het enorm spannende wedstrijd wordt.

Wil jij erbij zijn hoe Cristiano Ronaldo opnieuw historie schrijft? Boek dan nu je reis naar het Allianz Stadium!
17/03/2020 Juventus - Olympique Lyonnais

Atalanta - Valencia C.F.

Atalanta Bergamo en Valencia Club de Fútbol zijn niet direct namen die je verwacht in de knock-out fase van de UEFA Champions League, des te mooier dat deze wedstrijd is. Voor beide clubs is het een unieke kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Valencia C.F. wist te imponeren door als nummer een te eindigen in een zware poule met Ajax, Chelsea en Lille. Atalanta kwam op hun beurt ook knap door met een tweede plek achter titelkandidaat Manchester City. Ook in de Serie A bewijzen La Dea dat ze het trucje nog niet verleerd zijn. Enkele weken geleden werd nog het imposante AC Milan met 5-0 opzij gezet. Interessant feitje: Atalanta en Valencia troffen elkaar nog nooit in een officieel duel!

Wil jij bij dit Champions League-spektakelstuk zijn? Wij kunnen jou daar bij helpen!
19/02/2020 Atalanta B.C. - Valencia C.F.
10/03/2020 Valencia C.F. - Atalanta B.C.



ALL_BLOGS

RELATED_BLOGS