As Roma Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Informatie voetbalreis AS Roma - Stadio Olimpico

 • Opgericht: 1927
 • Capaciteit stadion: 72.700
 • Bijnaam: Giallorossi, ‘a Maggica
 • Bekende (oud) spelers: Francesco Totti ©, Kevin Strootman, Daniele de Rossi,
 • Grootste rivalen: SS Roma

Italiaans voetbal staat bekend om haar passie maar daarnaast is het resultaat ook heilig. Wedstrijden zijn er echter nooit saai! Zo ook de wedstrijden van AS Roma niet. Dat bleek wel toen zij FC Barcelona uitschakelden in de Champions League. AS Roma speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico, dit stadion delen zij met aartsrivaal SS Lazio. Stel nu jouw voetbalreis bij Voetbalreizen.com samen en geniet van de Italiaanse passie!

Voetbalstad Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en staat onder andere bekend om haar mooie fonteinen en het Vaticaan. De stad is een overblijfsel van het Romeinse Keizerrijk en staat mede daardoor op de werelderfgoedlijst. Rome beschikt over vele mooie bezienswaardigheden en is meer dan voetbal.

In Rome speelt naast AS Roma nog een Romeinse club, namelijk SS Lazio. Dit is de grootste rivaal van AS Roma en deze wedstrijden worden jaarlijks op het scherpst van de snede gespeeld. Mede vanwege de unieke sfeer van beide supportersgroepen is dit een wedstrijd die absoluut een keer bezocht moet worden.

Bezoek een wedstrijd van AS Roma in combinatie met de stad en jullie zullen er nog lang over napraten!

Voetbaltickets AS Roma

Voetbalreizen.com biedt jou voetbaltickets voor thuiswedstrijden van AS Roma. Een voetbalwedstrijd van AS Roma in combinatie met de stad is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Naast een wedstrijd bezoeken is het volgen van een rondleiding door het stadion ook mogelijk.

AS Roma wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van AS Roma en voeg je tot de AS Roma familie die hun tickets bij Voetbalreizen.com gekocht hebben.

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1927
Stadion:
Stadio Olimpico - AS Roma
Capaciteit:
72.698
Locatie:
Rome
Clubkleuren:
Bordeaux / Oranje
Derby:
AS Roma - SS Lazio
Website:
www.asroma.it
Topspelers:
Dzeko, Strootman, de Rossi
Logo AS Roma

Clubhistorie

De geschiedenis van de giallorossi begint in 1927. In dat jaar worden de drie Romeinse clubs Alba, Fortitudo en Roman samengevoegd tot AS Roma. Italo Foschi, president van Fortitudo, was destijds van mening dat er een sterke club uit Rome gecreëerd moest om tegenwicht te bieden aan de grote clubs uit Noord-Italië. De clubkleuren geel en rood werden overgenomen van Roman.

In de historie heeft AS Roma beslag weten te leggen op de volgende prijzen:

3 keer de landstitel, 9x de Italiaanse beker, 1x de Europa Cup I en 1 keer de UEFA Cup.

Ambities

AS Roma heeft ieder jaar grootste ambities. Voor de Romeinse club is het doel om ieder jaar prijzen te winnen. Alhoewel de laatste landstitel voor AS Roma alweer uit 2001 dateert, moet dit seizoen de weg naar boven weer ingeslagen worden. Met Di Francesco aan het roer hopen ze een coach gevonden te hebben die de club naar successen kan brengen.

AS Roma bestaat uit een aantal ervaren spelers aangevuld met jeugdig talent. Als de ploeg zich weet te ontwikkelen staan er mooie dingen te gebeuren in Rome.

Stadion

Het Stadio Olimpico (olympisch stadion) van Rome is een unieke plek. Niet alleen is het de thuisbasis van zowel AS Roma als SS Roma, twee voetbalclubs uit de hoogste voetbal competitie in Italië, maar verder worden ook vele andere sportevenementen georganiseerd zoals atletiek en rugby. Daarnaast worden er ook vaak nog concerten en andere grootse evenementen gehouden. Met een capaciteit van zo'n 72.000 mensen en een sfeer waar je 'u' tegen zegt is het ook geen wonder dat hier altijd wel wat te doen is. Het is dan ook zeker een aanrader om een keer een bezoek te brengen aan dit prachtige stadion, met name als er een voetbalwedstrijd plaats vindt!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]