Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Everton FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek jouw voetbalreis Everton FC - Goodison Park

 • Opgericht: 1878
 • Capaciteit Stadion: 39.572
 • Bijnaam: The Toffees, The Blues
 • Bekende (oud) spelers: Wayne Rooney, Theo Walcott, Gary Lineker
 • Grootste rivaal: Liverpool FC

Altijd al de Premier League willen bezoeken? Een voetbalreis naar Everton FC in combinatie met de stad Liverpool is een absolute aanrader. Everton FC speelt haar thuiswedstrijden op Goodison Park, dit stadion biedt plaats aan ruim 39.000 toeschouwers. Goodison Park is een echt typisch Engels stadion waar het publiek dicht op het veld zit. Mede hierdoor is de sfeer in het stadion erg goed.

Stel nu jouw voetbalreis samen bij Voetbalreizen.com en je bent verzekerd van een unieke (voetbal)ervaring in de prachtige stad Liverpool.

Voetbalreizen naar voetbalstad Liverpool

Liverpool is net als Londen en Manchester een echte voetbalstad. Naast Everton FC is er nog een voetbalclub uit Liverpool in de Premier League actief, namelijk Liverpool FC. De wedstrijden tussen Liverpool FC en Everton FC wordt ook wel de Merseyside derby genoemd. Liverpool FC is de grootste rivaal van Everton FC en wanneer zij elkaar ontmoeten zorgt dit voor een heus voetbalgevecht! Naast het voetbal is er in Liverpool nog veel meer te beleven, het is namelijk de stad van The Beatles en Gerry & the Pacemakers. Ook zijn er vele andere toeristische trekpleisters die een bezoek waard zijn.

Bezoek een wedstrijd van Everton FC in combinatie met de stad en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbalreizen & voetbaltickets Everton FC

Everton FC speelt al jaren op Goodison Park maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. De club is namelijk een nieuw stadion aan het bouwen. Volgens de planning wordt het Bramley-Moore Dock Stadium aan het begin van seizoen 2023/2024 opgeleverd.

Het is niet eenvoudig om aan kaarten voor voetbalwedstrijden van Everton FC te komen. Voetbalreizen.com beschikt over de juiste partners en stellen daarom met alle plezier jouw voetbalreis samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Everton FC wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Everton FC en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com.

Liverpool is een echte aanrader, de stad van de Beatles beschikt over vele toeristische trekpleisters die het bezoeken zeker waard zijn. Kortom, naast het voetbal zijn er nog talloze mogelijkheden om je te vermaken! Daarnaast is Manchester vanwege de gunstige ligging met Liverpool ook nog een optie om te bezoeken!

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1878
Stadion:
Goodison Park
Capaciteit:
40.569
Locatie:
Liverpool, Merseyside
Clubkleuren:
Blauw / Wit
Derby:
Everton FC - Liverpool FC
Website:
www.evertonfc.com
Topspelers:
Dominic Calvert-Lewin, Lucas Digne, Richarlison
Logo Everton FC

Clubhistorie

Everton, met als bijnaam "The Toffees", werd opgericht in het jaar 1878. In de historie wist Everton negen keer het landskampioenschap en vijf keer de FA Cup te veroveren. Tevens heeft Everton in het seizoen 1984-1985 voor de enige keer in de historie de Europa Cup II gewonnen, nu beter bekend als de UEFA Europa League. Everton is een stabiele middenmotor met af en toe een uitschieter naar boven.

De bekendste speler in de historie van Everton is Neville Southall, die in de periode van 1981 tot 1997 meer dan 750(!) wedstrijden speelde voor Everton.

Ambities

Everton staat bekend als een club met een goede jeugdopleiding. Wayne Rooney is het bekendste jeugdexponent van The Toffees. Door de talentvolle jeugd aangevuld met enkele gerichte aankopen heeft Everton altijd een leuke, goed voetballende selectie. Mede door dit beleid is Everton uitgegroeid tot een stabiele middenmotor in de Engelse Premier League.

Stadion

Everton werkte in de periode van 1884-1892 hun wedstrijden af in het Anfield stadion, waar tot op heden Liverpool in voetbalt. Echter verhuisde Everton door een conflict over betalingen in het seizoen 1892 naar het Goodison Park, waar het tot op de dag van vandaag voetbalt.

Goodison Park heeft een capaciteit van 39.572 toeschouwers. Het is een typisch Engels stadion, waarbij de toeschouwers dicht op het veld zitten. Hierdoor ademt het Goodison Park een geweldige voetbalsfeer, wat zeker het bezoeken waard is.

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]