Fulham FC Voetbalreizen & Tickets

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2018 - 2019 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Voetbalreizen & tickets Fulham FC - Craven Cottage

Fulham FC is opgericht in 1879 en met dit jaartal is men de oudste club uit Londen die in de Premier League heeft gespeeld. Een voetbalreis naar deze club is een garantie op een traditionele sfeer. Op dit moment speelt Fulham zijn thuiswedstrijden op Craven Cottage, dit is al sinds 1896 het geval. Men heeft echter twee jaar lang in het stadion van Queens Park Rangers gespeeld. Het traditionele stadion van de club was bij promotie naar de Premier League in 2002 nog in het bezit van staantribunes en deze moesten eerst worden omgezet naar zittribunes. Sinds 2004 speelt men weer op Craven Cottage. Het stadion ligt direct aan de Thames en in de zeventiger jaren is het zelfs voorgekomen dat het stadion is ondergelopen tijdens hoog water. Sinds 2013 is de club in het bezit van Shahid Khan, die de club overnam van Mohamed Al Fayed (voormalig eigenaar van Harrods). De nieuwe eigenaar wilt er alles aan doen om ervoor te zorgen dat een voetbalreis naar de Premier League weer snel mogelijk is met Fulham. Wees er live bij en boek snel uw voetbalreis naar Fulham met Voetbalreizen.com

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1879
Stadion:
Craven Cottage
Capaciteit:
25.700
Locatie:
Londen
Clubkleuren:
Zwart / Wit
Derby:
Fulham FC - QPR FC
Website:
www.fulhamfc.com
Topspelers:
Woodrow, McCormack, Christensen
Logo Fulham FC

Clubhistorie

Fulham is één van de oudste clubs in de Engelse professionele voetbalcompetities. Fulham is opgericht in 1879 en bestaat dus al 131 jaar. In de historie werden er door Fulham niet veel successen behaald. In 2002 had Fulham succes door de UEFA Intertoto Cup te winnen en natuurlijk was er het behalen van de finale van de Europa League waarin ze in Atletico Madrid haar meerdere moest erkennen.

Onder voorzitter Al Fayed werd er reeds veel geld in de club gepompt, wat resulteerde in goede aankopen. Met deze aankopen werd incidenteel een goede positie op de ranglijst behaald, maar echt structureel kan Fulham niet aan de top blijven. Fulham is zeker door de sfeer en de uitstraling het bezoeken waard.

Ambities

Met de rijke voorzitter Al-Fayed heeft Fulham zich al ontwikkeld tot een stabiele middenmotor in de Engelse Premier League. Nadat Al-Fayed de voorzittershamer overdroeg aan Shahid Khan, ging het echter niet meer van een leien dakje. Fulham had het moeilijk onder de trainers Martin Jol, René Meulensteen en Felix Magath, en degradeerde het na een dramatisch seizoen naar de Championship. Craven Cottage is het prachtige oude stadion in de Thames, waar Fulham de nodige punten zal moeten halen, wil de club zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste Engelse niveau. Beleef de Engelse sfeer, boek snel bij Voetbalreizen.com!

Stadion

Craven Cottage, onmiskenbaar verbonden aan Fulham FC. We hebben het hier over één van de oudste stadions van Engeland. Craven Cottage ademt het voetbal zoals dat in Engeland is ontstaan. Door publiek dicht op het veld te plaatsen krijg je een geweldige sfeer, dat moet je als voetballiefhebber meegemaakt hebben. Ook de entourage om het stadion heen straalt historie uit. Wie dus een keer wil meemaken hoe het is om een Engelse wedstrijd te bezoeken onder echte Engelse sfeer, moet een keer naar een wedstrijd van Fulham FC op Craven Cottage!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.total_score ]]
  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  [[ company.total_reviews ]] beoordelingen
  [[ company.total_views ]] keer bekeken
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.extraquestions.multiple_choice.answer ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]