Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreizen & Tickets Manchester United

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Clubinfo
 • Klantbeoordelingen
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek jouw voetbalreis Manchester United - Old Trafford

 • Opgericht: 1878
 • Capaciteit stadion: 74.879
 • Bijnaam: The Red Devils
 • Bekende (oud) spelers: Ruud van Nistelrooy, Wayne Rooney en George Best
 • Grootste rivaal: Manchester City, Liverpool en Leeds United

Voetbalreizen Manchester United is een must voor de echte voetballiefhebber. In een uitverkocht Old Trafford met ruim 76.000 toeschouwers, kan je spelers als Alexis Sanchez en Paul Pogba de sterren van de hemel zien spelen. Manchester United is sinds de komst van de legendarische Sir Alex Ferguson in 1986 opgeklommen tot de top van het Engelse en mondiale voetbal. Stel jouw voetbalreis nu eenvoudig samen bij Voetbalreizen.com en je bent verzekerd van een ultieme voetbalervaring in het prachtige Old Trafford van Manchester United.

Voetbalreizen Manchester United

Manchester staat bekend als voetbalstad. Twee van de beste clubs van het land komen uit de stad: Manchester United en Manchester City. Een voetbalreis naar deze stad die rijk is aan voetbalhistorie, is meer dan alleen een voetbalreis. Veel toeristische trekpleisters, mooie winkelstraten en gezellige pubs: Manchester bruist!

De meest beladen derby van Manchester United is de wedstrijd tegen Liverpool. De strijd tussen de fanatieke supporterskernen wordt gezien als één van de meest intensieve en temperamentvolle in deze regio en zelfs in het Engelse voetbal. Bezoek deze wedstrijd van Manchester United en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbalreizen & Voetbaltickets Manchester United

Vanaf haar oprichting in 1902 speelt Manchester United al in hetzelfde stadion: Old Trafford. Het stadion ligt in de wijk Stretford en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Manchester United. Een voetbalwedstrijd van Manchester United is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Manchester United werd in 1878 als Newton Heath LYR F.C. opgericht in Manchester en is sinds 1902 bekend als Manchester United. In het verleden hebben vele sterren de clubkleuren verdedigd, zoals Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney en Sir Bobby Charlton. Sinds de oprichting is Manchester United al een succesvolle club geweest, met een Engels record van twintig landstitels op haar naam. Ze staan bekend om het mooie voetbal en de topsfeer in het stadion. Koop daarom nu jouw voetbaltickets voor Manchester United en aanschouw deze topploeg op Old Trafford!

Manchester United wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Manchester United en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com.

Manchester is één van de grootste toeristische trekpleisters van Engeland. Het bruisende stadscentrum biedt alle mogelijkheden om je naast bezoek van de wedstrijd te vermaken, dankzij de talloze winkels, pubs, restaurants en leuke wijken.

Voetbalreizen Manchester United

Sfeerimpressie

Clubinfo

Opgericht:
1902
Stadion:
Old Trafford
Locatie:
Manchester
Clubkleuren:
Rood / Wit
Derby:
Manchester United - Manchester City
Website:
www.manutd.com
Topspelers:
Bruno Fernandes, Paul Pogba, Cristiano Ronaldo
Logo Manchester United

Clubhistorie

Wie aan Manchester United denkt, denkt aan successen, vele bekende spelers, een tragisch vliegtuigongeluk en aan twee managers: Busby en Ferguson. Onder Busby, 25 jaar manager, stroomden vele spelers door uit de jeugdopleiding van Manchester United. Denk aan Sir Bobby Charlton, George Best of Denis Law. Tevens kenmerkt deze periode zich door successen in de competitie, FA Cup en Europacup. In de tijd na Busby was het een aantal jaren stil, tot dat Alex Ferguson in 1986 aan het roer kwam. "Fergie" bouwde aan een nieuw elftal met sterren uit de jeugdopleiding (Beckham, Giggs, Scholes, Neville). Dit resulteerde, sinds de oprichting van de Premier League (in 1992), in twaalf kampioenschappen in negentien seizoenen. Een ongekend succes dat Manchester United de naam en faam geeft die het over de hele wereld geniet!

Ambities

Manchester United is een club die al jaren lang om de prijzen speelt. Zowel op Europees niveau als in de Premier League en de FA Cup streeft Manchester naar het kampioenschap. Ferguson heeft het jaar na jaar weer voor elkaar gekregen om een topteam op de been te krijgen. Zelfs als het een aantal jaren slecht gaat, houdt Manchester United het hoofd koel. Er wordt dan weer met beleid gewerkt aan een nieuw kampioensteam. Er wordt dan per positie gekeken welke versterkingen er nodig zijn en dat resulteert soms in verrassende aankopen.

Na 26 jaar kwam er een einde aan het tijdperk Ferguson. Hierna werd de nieuwe coach David Moyes aangesteld, die vervolgens weer werd vervangen door onze landgenoot Louis van Gaal. Inmiddels staat oud-gediende Ole Gunnar Solksjaer aan het roer bij de The Red Devils.

Stadion

Old Trafford, "The Temple of Dreams", is één van de mooiste stadions ter wereld. Gebouwd in 1909 had het stadion een capaciteit van 80.000 bezoekers. Tegenwoordig heeft het stadion een capaciteit van 76.000. Dit is gerealiseerd door een verbouwing van twee van de hoeken van het stadion. Via Voetbalreizen.com is het voor jullie mogelijk om dit unieke stadion tijdens een "stadium tour" te bezichtigen en daarnaast een onvergetelijke wedstrijd mee te maken!

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]