Ga jij mee naar West Ham United - Newcastle United vanaf vliegveld Groningen Airport Eelde?

Exclusieve voetbalreis West Ham United - Newcastle United vanuit Groningen!

De NDC groep biedt in samenwerking met Voetbalreizen.com een exclusieve lezersreis aan naar de Premier League. Bezoek de wedstrijd West Ham United - Newcastle United en geniet van een geheel georganiseerde 3-daagse voetbalreis.


Hoe ziet de reis eruit?

Zaterdag 2 maart:
Op zaterdagmorgen vertrekken wij om 07:10 uur vanaf Groningen Eelde Airport met een FlyBe vlucht naar Londen Southend. Tevens kun je genieten van een gratis kop koffie, dit aangeboden door Groningen - Eelde Airport.

Na een vlucht van ongeveer +/- 75 minuten arriveren we omstreeks 07:25 uur op het vliegveld van Londen Southend. Vanaf deze locatie wordt de reis per privé transfer vervolgd naar het hotel in Londen. Omstreeks 09:30 uur zullen wij arriveren bij het Thistle City Barbican hotel. Voor de wedstrijd hebben wij tickets voor de korte zijde. We zitten als groep bij elkaar. De reis naar het stadion is niet in georganiseerd verband, dit omdat uit ervaring is gebleken dat een ieder graag op eigen gelegenheid afreist naar het stadion. Uiteraard krijg je van ons een zeer uitgebreide beschrijving hoe te reizen per openbaar vervoer (vanaf hotel is het 6 haltes).

Zondag 3 maart:
Op de zondag heb je voldoende tijd om Londen te ontdekken. Uiteraard start je de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Buckingham Palace, Londen Bridge of de Londen Eye. Zomaar enkele mooie bezienswaardigheden die de stad Londen te bieden heeft.


Foto Vliegveld Groningen Airport Eelde

Maandag 4 maart:
Na het uitgebreide ontbijt dien je voor 11:00 uur uit te checken. Het hotel biedt de mogelijkheid om je bagage achter te laten zodat je je nog de stad in kunt gaan.

Om 17:30 uur vertrekt de bus van het hotel naar het vliegveld. Samen met de reisleider reis je naar Londen Southend om daar in te checken. De vlucht staat gepland om 18:55 uur, de verwachte tijd van landen op Groningen Airport Eelde is 21:15 uur.

Zin om mee te gaan?
Bekijk de reis en reserveer jouw plek. Let op; we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

BOEK HIER >>>

Olympysch Stadion Londen
  • Retourvlucht Groningen - Londen
  • Eigen check in en kop koffie
  • Geheel georganiseerd en begeleidt
  • Exclusief voor lezers NDC
  • Vlucht & hotel & ticket & begeleiding