Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Voetbalreizen.com is één van de vele organisatie die de Nederlandse markt rijk is aan voetbalreizen aanbieders. Echter onderscheiden wij ons op diverse vlakken;

Flexibiliteit:
Wenst u een arrangement geheel op maat samengesteld? Geen probleem! Voetbalreizen.com kijkt graag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij samen met u inspelen op speciale wensen die u als klant heeft. Via het formulier "reis op maat” kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Voetbalreizen.com biedt tevens online via de website losse tickets, arrangementen inclusief vervoer en arrangementen exclusief vervoer aan.

Kwaliteit:
Dit punt staat bij Voetbalreizen.com hoog in het vaandel. De plaatsen in het stadion bieden een goed zicht op het veld en zijn minimaal 2 aan 2. Mocht u met 3 personen gaan dan garanderen wij tevens dat u met zijn allen bij elkaar zit. Qua hotel bieden wij minimaal een 3*** hotelaccommodatie incl. ontbijt in het centrum van de stad.

Legaliteit:
Tickets aangeboden door Voetbalreizen.com zijn 100 % legaal! Indien u niet toegelaten wordt op basis van een door ons aangeboden ticket krijgt u de gehele reissom retour.

Diversiteit:
Voetbalreizen.com biedt arrangementen aan voor de competities van Engeland, Spanje, Duitsland, Schotland, Italië en daarnaast bieden we arrangementen aan voor de Champions League, Europa League, bekerwedstrijden en oefenwedstrijden. Indien gewenst heeft Voetbalreizen.com ook mogelijkheden voor de lagere competities. U kunt via ons eventueel ook een bezoek brengen aan de Engelse Championship.

Helderheid:
De prijs die u ziet is ook de prijs die u betaald. Er komen geen heffingen, toeslagen of andere belastingen bij. Uiteraard bepaald u zelf in het boekingsproces de hoogte van uw arrangementsprijs.