Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Voetbalreizen.com is één van de vele organisaties die de Nederlandse markt rijk is aan voetbalreizen aanbieders. Echter onderscheiden wij ons op diverse vlakken;

Flexibiliteit:
Wenst je een arrangement geheel op maat samengesteld te hebben? Geen probleem! Voetbalreizen.com kijkt graag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij samen met jou inspelen op speciale wensen die je als klant hebt. Via het formulier "reis op maat” kun je jouw specifieke wensen kenbaar maken. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Voetbalreizen.com biedt online via de website arrangementen inclusief vervoer en arrangementen exclusief vervoer aan.

Kwaliteit:
Dit punt staat bij Voetbalreizen.com hoog in het vaandel. De plaatsen in het stadion bieden een goed zicht op het veld en zijn minimaal 2 aan 2. Mocht je met 3 personen gaan dan garanderen wij tevens dat je met zijn allen bij elkaar zit. Qua hotel bieden wij minimaal een 3*** hotelaccommodatie ihet centrum van de stad.

Legaliteit:
Tickets aangeboden door Voetbalreizen.com zijn 100 % legaal! Indien je niet toegelaten wordt op basis van een door ons aangeboden ticket krijgt je de gehele reissom retour.

Diversiteit:
Voetbalreizen.com biedt arrangementen aan voor de competities van Engeland, Spanje, Duitsland, Schotland, Portugal, Italië en daarnaast bieden we arrangementen aan voor de Champions League, Europa League, bekerwedstrijden en oefenwedstrijden. Indien gewenst heeft Voetbalreizen.com ook mogelijkheden voor de lagere competities. Je kunt via ons eventueel ook een bezoek brengen aan de Engelse Championship.

Helderheid:
De prijs die je ziet is ook de prijs die je betaald. Er komen geen heffingen, toeslagen of andere belastingen bij. Uiteraard bepaal je zelf in het boekingsproces de hoogte van je arrangementsprijs.

Onze wedstrijdtips