Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma

Programma's van alle voetbalcompetities

Op zoek naar het programma van de Premier League? Op deze pagina hebben wij een totaaloverzicht samengesteld van alle speelschema's van de grote competities van Europa. Dit overzicht vormt voor elke voetbalfan die dit seizoen een voetbalreisje wil plannen, een gemakkelijke handleiding. Het programmaoverzicht wordt opgedeeld per competitie en club, zo hoef jij bij een specifieke keuze niet heel het speelschema uit te pluizen maar kun je direct op zoek naar jouw favoriete wedstrijd.

​Programma voetbalcompetities

Met de start van het seizoen 2021/2022 in het verschiet maken veel voetballiefhebbers zichzelf weer op een seizoen vol met emoties. De ene week spring je bij je buurman in de armen van blijdschap na het vallen van een doelpunt, de week daarna kan hij zomaar aan de andere kant vallen. Ook buiten Nederland zijn er genoeg fans die iedere week weer uitleven naar die negentig minuten op de tribune van hun favoriete club. Maak een voetbalreis naar het buitenland en geniet van de sfeer op de tribunes.

Om voorbereid op zoek te gaan een geschikte datum voor zo'n voetbalreis moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van het programma. Speciaal voor jullie is hiernaast een overzichtje te vinden met linkjes naar het programma van onder meer de Premier League, La Liga en de Bundesliga. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook het programma van de Nederlandse en Belgische wedstrijden paraat. Wij beseffen als geen ander dat jullie ook graag aanwezig zijn bij de wedstrijden van je eigen club. Bekijk nu het speelschema van de buitenlandse clubs en plan je ultieme voetbalreis.