Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Championship 2021/22

De Football League Championship is zonder enige twijfel de meest aantrekkelijke tweede competitie van Europa. Clubs als Fulham en Millwall zijn van oudsher clubs met een enorme achterban. In goedgevulde stadions strijden zij iedere week voor promotie naar de Premier League. Waar je tijdens wedstrijden in de Premier League vaak al merkt dat het grote geld zijn invloed heeft gehad op de sfeer, zul je tijdens duels in de Championship nog de echte Engelse authentieke voetbalsfeer beleven. Oude turnstiles, machtig mooie floodlights en houten tribunes zijn vaak nog aanwezig. Tijdens je voetbalreis naar de Championship zul je al snel kennis maken met een authentieke Engelse voetbalsfeer.

Weet jij al precies naar welke club je op zoek bent? Dan besparen wij jou graag de moeite van het doorzoeken van onze website. Klik dan hieronder op de club naar keuze.

Op zoek naar het complete aanbod van de Championship? Klik dan hier!

Millwall - Fulham FC

Een van de mooiste duels van de Championship in 2021/2022 zal de kraker tussen Millwall FC en Fulham FC zijn. Als degradant is Fulham natuurlijk al een interessante tegenstander om op bezoek te krijgen. De druk is torenhoog bij The Cottagers. Wanneer men op bezoek moet bij stadsgenoot Millwall is de spanning dus ook om te snijden. Fulham wil zo snel mogelijk terug omhoog de Premier League in; op The Den steken ze daar graag een stokje voor. Andersom is Fulham FC - Millwall FC ook een heerlijk affiche. Craven Cottage is een prachtig toneel voor een Londense derby op niveau!

Stel nu je reis samen naar:
Millwall - Fulham FC >>>
Fulham FC - Millwall FC >>>

Queens Park Rangers - Fulham FC

Queens Park Rangers en Fulham FC zijn beide clubs met een rijke historie. Hoewel het er bij QPR even op leek dat de club de hoogte in zou schieten door de investeerders, is het familiegevoel niet verloren gegaan. Dezelfde gezellige sfeer is ook nog altijd de kracht van Fulham FC. Opa, met kleinzoon aan de hand, op bezoek bij de club waar hij al decennialang komt. Beleef de unieke sfeer tijdens een van de wedstrijden tussen deze prachtige Engelse traditieclubs. Uiteraard is het niet zomaar een wedstrijdje tussen twee Engelse clubs; het is een heuse Londense derby!

Stel nu je reis samen naar:
Queens Park Rangers FC - Fulham FC >>>
Fulham FC - Queens Park Rangers FC >>>

Birmingham City FC - West Bromwich Albion FC

Na een jaar van afwezigheid is de West-Midlands Derby eindelijk weer terug van weggeweest. De fans van Birmingham City FC kunnen hun lol niet op. Aartsrivaal Aston Villa kende een goed seizoen in de Premier League, dus de verwachting is dat ze die voorlopig nog niet terug gaan zien. Daarom zijn ze extra blij dat ze stadsgenoot West Bromwich Albion wel weer in het majestueuze St. Andrews kunnen verwelkomen. Het zal een heetgebakerd wedstrijdje gaan worden. Alle ingrediënten wijzen op een potentiële top voetbalreis!

Stel nu je reis samen naar:
Birmingham City FC - West Bromwich Albion FC >>>

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.