Programma Championship 2022/23

De Football League Championship is zonder enige twijfel de meest aantrekkelijke tweede competitie van Europa. Clubs als Watford FC, Norwich City en Millwall zijn van oudsher clubs met een enorme achterban. In goedgevulde stadions strijden zij iedere week voor promotie naar de Premier League. Waar je tijdens wedstrijden in de Premier League vaak al merkt dat het grote geld zijn invloed heeft gehad op de sfeer, zul je tijdens duels in de Championship nog de echte Engelse authentieke voetbalsfeer beleven. Oude turnstiles, machtig mooie floodlights en houten tribunes zijn vaak nog aanwezig. Tijdens je voetbalreis naar de Championship zul je al snel kennis maken met een authentieke Engelse voetbalsfeer.

Weet jij al precies naar welke club je op zoek bent? Dan besparen wij jou graag de moeite van het doorzoeken van onze website. Klik dan hieronder op de club naar keuze.

Op zoek naar het complete aanbod van de Championship? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Millwall FC - Queens Park Rangers

Waar de Championship jarenlang het thuis was van vele Londense clubs, zijn er in het seizoen 2022/23 niet heel veel meer over. Millwall FC en Queens Park Rangers zijn samen met Watford de enige ploegen uit Londen die nog actief zijn op het tweede niveau van Engeland. Millwall - QPR is een wedstrijd tussen twee teams die ieder jaar weer hopen op een verrassing en plaatsing voor de Premier League. Beide zijn het klassieke Engelse voetbalclubs met een trouwe aanhang. Geniet van Engels topvoetbal in Londen!

Stel nu je reis samen naar:
Millwall - Queens Park Rangers >>>
Queens Park Rangers - Millwall >>>

Watford FC - Luton Town

Door de degradatie van Watford FC is de M1-derby weer terug! Luton Town en Watford wisselen geregeld van competitie. Zo speelt de eerstgenoemde club al een tijdje in de Championship, maar moest het in de voorgaande jaren genoegen nemen met een plek in de League One. Daarentegen weet Watford eens in de zoveel jaar de Premier League te halen. Nu ze beide weer in de Championship spelen, zal het ongetwijfeld een van dé wedstrijden zijn waar naar wordt uitgekeken. 

Stel nu je reis samen naar:
Watford FC - Luton Town >>>

Queens Park Rangers - Watford FC

Met de terugkeer van Watford FC in de Championship is Queens Park Rangers weer een derby rijker. Hoewel The Hornets buiten de stadsgrenzen van Londen spelen, is het slechts een half uurtje rijden naar Loftus Road van QPR. Voor de fans van The Q's zal het ongetwijfeld een geluksmomentje zijn geweest, toen zeker werd dat Watford komend seizoen weer als tegenstander op het programma van de Championship verschijnt. Watford's stadion Vicarage Road is prachtig en comfortabel tegelijk. Met goede voorzieningen is het zowel als bezoekende supporter en thuisfan genieten.

Stel nu je reis samen naar:
Queens Park Rangers - Fulham >>>
Fulham - Queens Park Rangers >>>