Programma Birmingham City FC 2020/21

In de afgelopen jaren is het programma van Birmingham City vooral gevuld met affiches in de Championship. Waar het voorheen nog geregeld wist te promoveren naar de Premier League, speelt de club nu steevast op het tweede niveau van Engeland. Waar in de meeste landen voetbal op het tweede niveau resulteert in een mindere sfeer, is dat bij Birmingham City totaal niet het geval. Het iconische St. Andrew's is tweewekelijks goed gevuld met een van de meest fanatieke en loyale supporters van Engeland. Komend seizoen zal de verwachting nog wat hoger gespannen zijn dan in de voorgaande jaren.

Altijd al een wedstrijd in St. Andrew's willen bezoeken maar is het er nooit van gekomen? Bekijk via deze link het hele programma van Birmingham City en verzeker jezelf van een geweldig voetbalreisje. Bekijk je toch liever het speelschema van de Championship, League Cup of FA Cup? Dan kun je hieronder doorklikken naar een van deze pagina's.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Birmingham City FC

Birmingham City FC - Millwall FC
Birmingham City FC staat in heel Engeland bekend vanwege haar fanatieke fans. De mooiste clashes zijn dan ook die met clubs met dezelfde eigenschap. De supporters zien Millwall FC dan ook graag op bezoek komen. Het fanatisme vanaf de tribune is van beide kant goed voelbaar en dat slaat meestal over naar de spelers op het veld. Geniet van ouderwets hard Engels voetbal in het mythische St. Andrew's. Daarnaast doen Birmingham City en Millwall voetballend al jaren niks onder voor elkaar. Alles wijst erop dat dit duel een van de pareltjes van het programma van Birmingham City gaat worden.

Boek nu je voetbalreis naar:
Birmingham City FC - Millwall FC >>>
Millwall FC - Birmingham City FC >>>

Birmingham City FC - Coventry City
Hoewel de rivaliteit van Aston Villa tegenover Coventry City nog net wat feller is dan bij Birmingham City, is de beleving in St. Andrew's ook net wat meer gespannen als Coventry op bezoek komt. Alhoewel, echt op bezoek komen ze niet. Door wat perikelen omtrent de huur van de eigen Ricoh Arena speelde Coventry City haar 'thuiswedstrijden' in het stadion van Birmingham City. Dit is ongetwijfeld een mooie kans voor de fans van The Blues om hun banter los te laten over de meegereisde fans.

Boek nu je voetbalreis naar:
Birmingham City FC - Coventry City >>>