Programma Brentford FC 2020/21

Het bomvolle programma van Brentford FC, met maarliefst 46 competitiewedstrijden en deelname aan twee bekertoernooien, laat ieder voetballiefhebbershart sneller kloppen. Ieder jaar worden er weer een aantal prachtige derby's gespeeld met een bijzondere geschiedenis. Zo lees je onderaan deze pagina over de rivaliteit met Queens Park Rangers en Watford. Naast deze twee clubs uit west-Londen worden er nog een aantal Londense derby's afgewerkt door The Bees. Ook de duels tegen Millwall FC zijn meer dan de moeite waard om eens een bezoek aan te brengen. Voor alle thuiswedstrijden van Brentford heeft Voetbalreizen.com prachtige pakketten. Boek nu je voetbalreis naar de Championship en ben verzekerd van je tickets voor een wedstrijd van Brentford, een hotelovernachting en bootovertocht of retourvlucht!

Voor het gehele speelschema in de Championship, League Cup of FA Cup kun je hieronder terecht. Voor het gehele programma van Brentford klik je hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Brentford FC

Brentford FC - Queens Park Rangers
Een van de smakelijkste Londense derby's is die van Brentford FC - Queens Park Rangers. Vrijwel iedere keer als The Q's op het programma van Brentford verschijnen, weet je dat het een memorabele wedstrijd gaat worden. Het begin van de rivaliteit gaat helemaal terug naar 1967, toen Queens Park Rangers een poging deed om Brentford FC over te nemen. Fans van The Bees kwamen tussenbeide en wisten hun club op een haar na te redden van de ondergang. Martin Rowlands, die voordat hij voor QPR uitkwam ook in het shirt van Brentford speelde, gooide een aantal jaar geleden nog wat extra olie op het vuur. Tijdens het vieren van de overwinning van Queens Park Rangers kuste hij meermaals het logo van de ploeg van Loftus Road. Zoals je wellicht al kunt raden, gebeurde dat niet midden op het veld maar uitgerekend voor een vol vak Brentford-fans. Beleef nu een van de meest heetgebakerde Londense derby's in het gloednieuwe Brentford Community Stadium.

Boek nu je voetbalreis naar:
Brentford FC - Queens Park Rangers >>>
Queens Park Rangers - Brentford FC >>>

Brentford FC - Watford FC
Met de terugkeer van Watford FC in de Championship heeft Brentford er een prachtig affiche erbij. Watford, dat komend seizoen ongetwijfeld als een van de grote favorieten in de tweede competitie van Engeland wordt gezien, mag op bezoek komen in het gloednieuwe Brentford Community Stadium. In het verleden speelden beide clubs geregeld tegen elkaar. Toch dateert de laatste keer dat Brentford won van Watford van het jaar 1977(!). Het is dus meer dan tijd dat zij iets rechtzetten in hun nieuwe onderkomen. Wil jij bij dit historische moment aanwezig zijn? Bekijk dan de linkjes hieronder.

Boek nu je voetbalreis naar:
Brentford FC - Watford FC >>>
Watford FC - Brentford FC >>>