Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Fulham FC 2021/22

Een bezoek aan een wedstrijd van Fulham FC is een bezoek aan traditioneel Engeland. Ook een groot deel van de Engelse voetballerij is gebaseerd op tradities. Nergens in Engeland zie je dat zo goed terug als in het stokoude Craven Cottage. Begrijp het niet verkeerd, het stadion van Fulham mag dan wel oud zijn, maar dat doet niks af aan de charmes en pracht. Met name de hoofdtribune is een huzarenstukje voor elke Engels voetballiefhebber. Craven Cottage is prachtig en voldoet aan het totaalplaatje van traditionele Britse stadionarchitectuur. Dat Fulham een traditieclub is, is niet alleen te danken aan het stadion. Ook de aanhang helpt daar aan mee. Waar het bezoeken van een voetbalwedstrijd een familieaangelegenheid is in Engeland, zie je dat nergens zo goed terug als bij Fulham. Het beeld van een opa, vader en zoon zij-aan-zij gehuld in een Fulham-shirt is de vaker dan waar dan ook de realiteit. Wil jij een keer deel uit maken van deze traditieclub en een wedstrijd bezoeken in Craven Cottage? Bekijk dan hier het volledige programma van The Cottagers en boek een wedstrijd naar keus.

Toch op zoek naar nog wat wedstrijdtips? Lees dan vooral verder op deze pagina. Op zoek naar het gehele speelschema van de Championship, League Cup of FA Cup? Klik dan op de linkjes hieronder.

De mooiste wedstrijden van Fulham FC

Fulham FC - Queens Park Rangers FC
Voor Fulham FC viel na één jaar Premier League het doek alweer. Volgend jaar komen er weer Championship-ploegen op bezoek op Craven Cottage. Dat betekent ook dat de supporters van Fulham de derby tegen Queens Park Rangers FC weer in de agenda's kunnen zetten. Iets meer dan 5 kilometer noordelijker in Londen ligt het Loftus Road van QPR. Het is een van de vele derby's die voetbalstad Londen aan de wereld biedt. De favoriet in dit onderlinge duel is natuurlijk Fulham FC. De ploeg wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Premier League. Dat die klus niet eenvoudig is weet Queens Park Rangers FC alles vanaf. Sinds de degradatie in het seizoen 2014/2015 slaagde de club er niet meer in om terug te keren op het hoogste niveau. Toch gaan beide rivalen aankomend seizoen een poging wagen en daar kun jij bij zijn. Boek via de link hieronder eenvoudig een reis naar de Championship!

Boek je voetbalreis naar:
Fulham FC - Queens Park Rangers FC >>>
Queens Park Rangers FC - Fulham FC >>>


Fulham FC - Millwall FC
In de Championship treft Fulham nog een stadsgenoot. Millwall FC bungelt al jaren in de middenmoot van de tweede Engelse divisie. De supporters snakken naar een duel tegen aartsrivaal West Ham United. De laatste wedstrijd tussen die twee is alweer meer dan tien jaar geleden. Toch genieten de supportersgroepen van beide teams ook van deze ontmoeting. Een derby blijft een strijd tussen twee stadsgenoten waarbij wordt gestreden tot aan het laatste fluitsignaal. In Londen ervaar je de beste sfeer en strijd bij de geweldige Championship-potjes. Boek jouw reis naar Londen via de onderstaande linkjes.

Boek je voetbalreis naar:
Fulham FC - Millwall FC >>>
Millwall FC - Fulham FC >>>


Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips