Programma Millwall FC 2020/21

Het programma van Millwall staat vol met schitterende beladen wedstrijden. Dat de meeste wedstrijden een karakteristieke bedrukte sfeer met zich mee brengen, heeft met name te maken met het imago dat Millwall heeft opgebouwd in de jaren '80. The Lions waren internationaal bekend, maar dat had weinig met het voetballend talent dat er bij de club rondliep te maken. Overal waar de fans van Millwall kwamen werd er flink huisgehouden. Inmiddels heeft de club het voor elkaar dat die taferelen verleden tijd zijn, toch zal het altijd een volksclub met een rauw randje blijven. Dat de echte fancultuur van de club nog altijd intact is gebleven, is voor veel liefhebbers een reden om eens een bezoek te brengen aan The Den. Laten we heel eerlijk zijn, dat begrijpen wij wel. Zoals het voetbal wordt beleefd bij Millwall is vrijwel nergens meer terug te zien. Boek nu je complete voetbalreis bij Voetbalreizen.com en ben verzekerd van je wedstrijdtickets, hotelovernachting en eventuele bootovertocht of retourvlucht.

Voor verdere wedstrijdtips rondom het programma van Millwall is het verstandig om nog even verder te lezen op deze pagina. Voor het speelschema van Millwall klik je hier. Voor het programma van de Championship of een van de twee bekercompetities kun je hieronder terecht.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Millwall FC

Millwall FC - Watford FC
Aan de zuidkant van rivier de Theems is er nog maar een Londense club actief in de Championship. Millwall speelde voorheen een zuid-Londense derby tegen Charlton Athletic, maar zij degradeerde naar de League One. Ook AFC Wimbledon en Crystal Palace spelen niet in de Championship. Millwall zal zijn rivalenstrijd dus boven de rivier moeten zoeken. Met de degradatie van Watford FC heeft het een interessante stadsgenoot gevonden om alles tegen te geven. Hoewel Millwall en Watford een behoorlijke afstand van elkaar hun thuiswedstrijden afwerken, heeft het een gelijkenis: beide clubs zijn afkomstig uit het stedelijk gebied van Londen. Wil jij deze 'Londense derby' live meemaken? Klik dan op een van de linkjes hieronder.

Boek nu je voetbalreis naar:
Millwall FC - Watford FC >>>
Watford FC - Millwall FC >>>

Millwall FC - Brentford FC
The Den, het stadion van Millwall, ligt ten zuiden van de rivier de Theems. Hoewel West Ham United de absolute lokale rivaal is van Millwall, zijn The Lions ook absoluut geen fan van stadsgenoot Brentford FC. Op slechts acht mijl van The Den speelt Brentford FC haar thuiswedstrijden in het Brentford Community Stadium. Daarnaast is het verleden van de clubs ook redelijk gelijk. Zowel Millwall als Brentford kennen een periode van jojo├źn tussen de Championship en League One. Beleef live de geweldige sfeer in The Den en boek nu je voetbalreis naar de Engelse Championship via Voetbalreizen.com.

Boek nu je voetbalreis naar:
Millwall FC - Brentford FC >>>
Brentford FC - Millwall FC >>>