Programma Watford FC 2020/21

Watford FC, dat zijn thuiswedstrijden net wat buiten Londen speelt, maakte enkele jaren deel uit van de Engelse Premier League. Afgelopen seizoen degradeerde de club naar de Championship. Ieder jaar weer komen de grote clubs met knikkende knieƫn naar Vicarage Road zodra een wedstrijd tegen Watford op het programma verschijnt. Heel gek is dat niet. Inmiddels hebben The Hornets een status opgebouwd als reuzendoder. Alleen in het seizoen 2019/20 verlieten onder meer Arsenal, Manchester United, Tottenham Hotspur en Liverpool FC het stadion van Watford met puntverlies. Dus ben je op zoek naar een Engelse laagvlieger die het stadion met een stunt tegen een topploeg volledig op zijn kop kan zetten, dan ben je bij Watford FC aan het goede adres. Beleef de rauwe Engelse voetbalsfeer in het sfeervolle Vicarage Road en zie live een van de beste spelers aan het werk. Op zoek naar onze twee wedstrijdtips? Lees dan verder op deze pagina. Voor het programma van de Championship, FA Cup of League Cup kun je op de linkjes hieronder klikken. Voor het complete speelschema van Watford klik je hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Watford FC

Watford FC - Luton Town
Na jarenlange afwezigheid is deze kraker eindelijk terug op het programma van Watford. In de 20e eeuw was de M1-derby tussen Watford en Luton Town niet van het speelschema weg te denken. Luton en Watford, beide net buiten de stadsgrenzen van Londen, hebben het sinds 2006 zonder elkaar moeten doen. Om verschillende redenen was deze rivalenstrijd in de vergetelheid geraakt. Nu, na 14 jaar, wordt deze prachtige beladen derby weer gespeeld. Voor Luton Town kan het zomaar de eerste keer sinds 26 jaar (!) zijn dat men aartsrivaal Watford opzij zet. Wij kijken in ieder geval enorm uit naar deze kraker. Jij ook?

Boek nu je voetbalreis naar:
Watford FC - Luton Town >>>

Watford - Queens Park Rangers
Queens Park Rangers en Watford zijn beide clubs met een enorme historie. Hoewel de stadsgrenzen van Londen ervoor zorgen dat het officieel geen stadsderby is, voelt dit duel wel zo aan. Op slechts een ruim half uur rijden sta je vanuit Vicarage Road al voor de deur van Loftus Road. Ook op sportief gebied lagen Watford FC en QPR voor een langere tijd dichtbij elkaar. Pas sinds enkele jaren werden de prestaties van Queens Park Rangers minder en begon Watford meer indruk te maken. Tot aan dit seizoen, nu spelen beide clubs weer op hetzelfde niveau.

Boek nu je voetbalreis naar:
Watford FC - Queens Park Rangers >>>
Queens Park Rangers - Watford FC >>>