Programma Fortuna Düsseldorf 2020/21

Fortuna Düsseldorf is als het ware uit de dood opgestaan. Achttien jaar geleden speelde de club nog op regionaal niveau. Inmiddels zijn ze wel weer gedegradeerd naar de 2. Bundesliga, desalniettemin is de club behoorlijk in aanzien gegroeid. Zo slecht is het der Flingeraner niet afgegaan. Inmiddels begint het komend seizoen aan het eerste jaar in de 2.Bundesliga sinds lange tijd. Met een enorme supportersschare en een groot stadion maakt het week-in-week-uit enorm veel indruk op en rondom de Duitse voetbalvelden. Wil jij deze slapende reus live zien spelen? Voetbalreizen.com verzorgt voor jou de tickets en een of meerdere hotelovernachting(en) in top stad Düsseldorf.

Wil jij het gehele programma van Fortuna Düsseldorf zien? Klik dan op deze link! Voor onze wedstrijdtips raden wij om nog even verder te lezen op deze pagina.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf - Hamburger SV
Komend seizoen zal het in de 2. Bundesliga naar alle waarschijnlijkheid bovenin vooral gaan tussen Fortuna Düsseldorf en Hamburger SV. Wellicht dat een verrassing deze clubs nog roet in het eten gooit. Fortuna Düsseldorf en HSV zijn qua status, stadion en aanhang veruit de grootste clubs in de 2. Bundesliga. Dit gegeven zal er voor zorgen dat het onderlinge duel ook meteen een van de meest interessante wedstrijden van de competitie zal zijn. Jij kunt erbij zijn!

Boek nu je voetbalreis naar:
Fortuna Düsseldorf - Hamburger SV >>>
Hamburger SV - Fortuna Düsseldorf >>>

Fortuna Düsseldorf - VfL Bochum
De voetbaldichtheid in het Ruhrgebied is misschien wel te vergelijken met die van Londen of Madrid. Op elk professioneel niveau zijn er wel enkele clubs terug te vinden. Zo is de streek in de Bundesliga al ruim vertegenwoordigd met Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04, Arminia Bielefeld, Bayer Leverkusen en 1. FC Köln. Dat er geregeld derby's in deze regio worden
gespeeld zal je dan ook niet verbazen. Een van de mooiste van deze krakers is de wedstrijd tussen Fortuna Düsseldorf en Borussia Mönchengladbach. Voetbalreizen.com organiseert ook een voetbalreis naar dit prachtige affiche.

Boek nu je voetbalreis naar:
Fortuna Düsseldorf - VfL Bochum >>>