Programma Hamburger SV 2020/21

HSV is een nog altijd een club met een enorme status. Zelfs nu er enkel nog 2. Bundesliga-wedstrijden op het programma van Hamburger SV verschijnen, heeft de club behoorlijk wat aanzien. Dat het slechts een kwestie van tijd lijkt voordat HSV terugkeert op het hoogste niveau van Duitsland, moge duidelijk zijn. Toch is het voor ons als neutrale supporters helemaal geen probleem om een wedstrijd van Die Rothosen te bezoeken in de 2. Bundesliga. Komend seizoen is het programma van Hamburger SV gevuld met prachtige affiches waarvan drie absolute topderby's. Lees daarover meer in onze aanbevolen wedstrijden rubriek hieronder. Voor het gehele speelschema van HSV klik je hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Hamburger SV

Hamburger SV - FC St. Pauli
De Hamburger Derby, een van de meest opwindende derby's van Duitsland, wordt ook komend seizoen weer gespeeld. De twee clubs, beide spelend in Hamburg, hebben een behoorlijk verschillende achterban en geschiedenis. Dit duel wordt vrijwel altijd op het scherpst van de snede gespeeld en zal zowel op het veld, als op de tribunes voor genoeg spektakel zorgen. Beleef het Volksparkstadion op zijn best tijdens dit pareltje van het programma van Hamburger SV. Voetbalreizen.com biedt jou een unieke kans om dit duel live mee te maken. Boek nu je wedstrijdtickets in combinatie met een of meerdere hotelovernachting(en). Een eventuele vlucht is ook bij te boeken.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hamburger SV - FC St. Pauli >>>

Hamburger SV - Fortuna Düsseldorf
Met de degradatie van Fortuna Düsseldorf is er een absolute topwedstrijd bij in de 2. Bundesliga. De Fortuna-fans zullen in grote getallen afreizen naar Hamburg voor het onderling treffen. Naast HSV zal ook Düsseldorf gezien worden als een van de grootste titelkandidaten in de 2. Bundesliga. Beleef Duits voetbal op zijn best tijdens de kraker tussen Hamburger SV en het pas gedegradeerde Fortuna Düsseldorf.

Boek nu je voetbalreis naar:
Hamburger SV - Fortuna Düsseldorf >>>
Fortuna Düsseldorf - Hamburger SV >>>