Programma Heart of Midlothian FC 2021/2022

De viervoudig Schotse kampioen Heart of Midlothian FC zijn weer terug op het programma van de Premiership. Waar ze thuishoren. In het seizoen 2019/2020 degradeerde de ploeg na een rampzalig seizoen. Lang hebben ze niet bij de pakken neergezeten. The Hearts staken afgelopen jaar op het tweede niveau er met kop en schouders bovenuit. Dat is maar goed ook voor het Schotse voetbal. Een club als Heart of Midlothian FC, dat speelt in een schitterend stadion, hoort thuis op het hoogste niveau. Vrijwel wekelijks is het stadion tot aan de nok toe gevuld en ervaar je in Schotland een Engels sfeertje. Tijdens de reis verblijf je in de hoofdstad van Schotland: Edinburgh. De stad bezichtigen is zeker de moeite waard. De havenstad staat bekend om de oude historische panden midden in de binnenstad. Tijdens jouw trip ben je nooit uitgekeken. Bekijk het speelschema van Heart of Midlothian FC via deze link!

De mooiste wedstrijden van Heart of Midlothian FC

Heart of Midlothian - Hibernian FC (Edinburgh derby)
Waar de hele stad naar uitkijkt is een nieuwe derby tussen Heart of Midlothian en Hibernian FC. Een jaar lang hebben zij het zonder deze clash moeten doen. In een vol stadion ervaar en beleef je wat Britse voetbalpassie inhoud. Op de tribunes proberen de fans de tegenpartij te intimideren, bijna alles moet wijken voor een derbyzege. Op het veld gaan de spelers mee met de emoties van de tribunes. De thuisploeg krijgt een boost en de tegenstander probeert het thuispubliek stil te krijgen. Tackles, slidings, opstootjes en theater. Je krijgt dit allemaal te zien in een emotionele derby. Boek jouw reis naar de Edinburgh derby via de onderstaande linkjes. Zien wij jou binnenkort op de tribunes bij deze beladen stadsontmoeting?

Boek je voetbalreis naar:
Heart of Midlothian - Hibernian FC >>>
Hibernian FC - Heart of Midlothian >>>

Heart of Midlothian - Rangers FC
Het gepromoveerde Heart of Midlothian kijkt volgend jaar uit naar de topwedstrijden die het weer mag gaan spelen. Zo gaat de club op bezoek in het Ibrox Stadium van Rangers FC. Dat is toch andere koek als het gaat vergelijken met ploegen van het tweede niveau. De hoogste Schotse voetbalcompetitie staat bekend om haar ruige spel en de mannelijke duels. Dat geeft de wedstrijden in de Scottish Premiership dat kleine beetje extra’s. Op de tribunes nemen zowel de thuis als uitsupporters dit over. Tijdens de wedstrijd tussen the Hearts en the Gers zijn er constant twee wedstrijden bezig. Een op het veld en één op de tribunes. Heb jij altijd al een voetbalreis willen maken naar Schotland? Dit is dé kans! Boek via de onderstaande linkjes gemakkelijk een reis naar Edinburgh of Glasgow.

Boek je voetbalreis naar:
Heart of Midlothian - Rangers FC >>>
Rangers FC - Heart of Midlothian >>>

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen