Programma La Liga 2022/23

Wie aan Spanje denkt, zal met zijn gedachte al snel afdwalen naar zon, zee en strand. Voor voetballiefhebbers mag er nog een aspect niet ontbreken, namelijk: La Liga. De Spaanse competitie behoort tot een van de beste ter wereld en heeft door de jaren heen heel wat grote sterren voortgebracht. Daarnaast stonden de clubs aan de basis van het gewonnen WK in 2010. De Primera Division, zoals de competitie ook wel wordt genoemd, staat bol van derby's en interessante wedstrijden. El Gran Derbí en El Clásico zijn slechts een greep uit een geweldig rijtje met topwedstrijden. Alleen in Madrid worden er namelijk al meerdere derby's per jaar gespeeld.

Ben jij er samen met je vrienden al helemaal uit welke club jullie willen bezoeken? Dan kun je hieronder je gekozen club kiezen, dat scheelt tenslotte een hoop zoekwerk!

Nog niet helemaal zeker welke club je graag wil bezoeken? Hieronder hebben wij drie bijzondere wedstrijden uitgelicht. Daarnaast kun je via deze link ons gehele La Liga-aanbod inzien op basis van het La Liga programma voor het seizoen 2022/23.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Real Madrid - FC Barcelona

El Clásico staat bij elke voetballiefhebber hoog op het lijstje. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid is misschien wel de grootste topper ter wereld. Hoewel de wedstrijd al een aantal jaar niet meer Cristiano Ronaldo tegen Lionel Messi is, blijft het een titanenstrijd. Wat de wedstrijd nog meer beladen maakt, is het politieke tintje dat het duel heeft. Er botsen twee werelden: Autonome deelstaat Catalonië tegen hoofdstad Madrid. Op het moment dat de Spaanse voetbalbond het programma van de La Liga bekend maakt, gaan er veel supporters direct op zoek naar de data van El Clásico. Als wij heel eerlijk zijn, doen wij dat natuurlijk ook. Eens in je leven moet een voetbalreis gemaakt hebben naar de grootste voetbalwedstrijd op aarde.

Stel nu je reis samen naar:
FC Barcelona - Real Madrid >>>
Real Madrid - FC Barcelona >>>

Sevilla FC - Real Betis

El Gran Derbi, of ook wel Derbi Sevillano genoemd, is een wedstrijd waar iedere voetbalfan naar uitkijkt. Real Betis tegen Sevilla is een echte stadsderby. Voor de meeste supporters van beide clubs kan het gehele La Liga-programma ze gestolen worden; op die twee wedstrijden tegen hun stadsgenoten na. Daar zullen ze kost wat kost bij zijn. Tijdens deze duels gaat het maar om een ding: is Sevilla rood óf toch groen. Een voetbalreis naar de derby van Sevilla zal je dan ook nooit teleurstellen. Strijd, passie en goed voetbal zijn allemaal aanwezig bij het zuid-Spaanse onderonsje. Laten we heel eerlijk zijn; een lekker zonnetje en een gezellige stad zijn ook vereisten waar ruimschoots aan wordt voldaan.

Stel nu je reis samen naar:
Sevilla FC - Real Betis >>>
Real Betis - Sevilla FC >>>

Real Madrid - Atletico Madrid

Madrid geldt in Spanje niet alleen als parlementaire hoofdstad maar net zo goed als voetbalhoofdstad. Met een groot aantal teams en een van de mooiste stadsderby's van de Primera Division is dat een meer dan terechte titel. Wanneer Real Madrid en Atlético Madrid elkaar treffen in El Derbí Madrileño, houdt de hele stad zijn adem in. Wie gaat er met de trots van Madrid vandoor? Deze derby is een van de meest gespeelde duels van Spanje en was ook tweemaal het decor van een Champions League-finale. Zo stonden Atletí en Los Blancos in 2014 en 2016 al tegenover elkaar in het slotakkoord van het miljoenenbal. Real Madrid - Atletico Madrid is hét huzarenstukje van het programma van La Liga. Wat ons betreft is het een duel dat je eens in je leven meegemaakt moet hebben!

Stel nu je reis samen naar:
Real Madrid - Atletico Madrid >>>
Atletico Madrid - Real Madrid >>>