Programma Real Betis 2020/21

Iedere club kent zijn hoogtepunten in het speelschema. Zo heeft ook het programma van Real Betis een aantal wedstrijden waar je hart sneller van gaat kloppen. Toch zijn de andere duels van Betis het bezoeken ook meer dan waard. Of er nu een wedstrijd tegen Sevilla FC, FC Barcelona of Real Valladolid op het programma staat, de fans maken er altijd een feestje van. Met een gemiddeld aantal toeschouwers van ruim 48.000 is Real Betis op Barça, Real Madrid en Atlético Madrid na de meest bezochte club van de hele La Liga. Een bezoek aan Real Betis en voetbalstad Sevilla is iets dat velen op hun verlanglijst hebben staan. Waarom nog langer wachten nu de authentieke sfeer nog altijd te vinden is in deze unieke stad. Voor het gehele programma van Real Betis klik je op deze link. Toch nog even verder kijken naar het programma van de gehele Primera Division? Klik dan hier. Toch raden wij jullie aan om nog even verder te lezen voor wat leuke weetjes over de topper tegen FC Barcelona en de Derby van Sevilla.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Real Betis

Real Betis - Sevilla FC
Dé wedstrijd van het jaar is natuurlijk Derbi Sevillano. Naar dit duel wordt het hele jaar uitgeleefd door iedereen met een rood Sevilla- of een groen Betis-hart. Veel families in en rondom de stad zijn voor heel even verdeeld in twee groepen. Al is het voor velen een gevoel dat van ouder op kind wordt doorgegeven. Je zult al snel merken dat de hele stad leeft voor deze wedstrijd. In aanloop naar El Gran Derbi, zoals de wedstrijd ook wel wordt genoemd, zullen er in het straatbeeld steeds meer shirts van beide clubs verschijnen. In Sevilla heeft men naast voedsel, water en lucht een vierde primaire levensbehoefte namelijk hun favoriete voetbalclub; bijna nergens wordt het voetbal zo puur beleefd als in de geboortestad van de Flamengo-dans.

Boek nu je voetbalreis naar:
Real Betis - Sevilla FC >>>
Sevilla FC - Real Betis >>>

Real Betis - FC Barcelona
Elke wedstrijd is de moeite waard om te bezoeken bij Real Betis. Toch zijn er een aantal die net iets extra's hebben. Een van die wedstrijden is tegen FC Barcelona. Het Estadio Benito Villamarín zal volgepakt zitten met ruim 60.000 uitzinnige fans. De supporters weten dat hun stadion moeilijk beheersbaar is voor de grootste ter aarde. Zij zullen er dan ook alles aan doen om grote sterren als Antoine Griezmann en Frenkie de Jong uit de wedstrijd te halen. Twijfel je nog steeds of je Real Betis wil bezoeken? Klik dan even op deze link en aanschouw de fans van Betis op hun best. Wacht niet langer en boek een voetbalreis naar een van de vele prachtige wedstrijden van het programma van Real Betis.

Boek nu je voetbalreis naar:
Real Betis - FC Barcelona >>>
FC Barcelona - Real Betis >>>