Programma Malaga CF 2020/21

Het programma van Malaga CF staat helaas al enkele jaren niet meer vol met wedstrijden tegen tegenstanders als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Toch mag dat absoluut de pret niet drukken bij het bezoeken van een duel van Malaga. Hoewel het niet meer in La Liga speelt, krijgt het nog steeds ploegen op bezoek met een grote naam in het Spaanse voetbal. Zo komen ook Deportivo la Coruña en UD Las Palmas nog uit op het tweede niveau van Spanje. Daarnaast staat nu ook de derby tegen UD Almería steevast op het programma. Natuurlijk hoeft het weekendje weg niet enkel in het teken te staan van voetbal. In dat geval is Malaga een geweldige uitvalsbasis. Met haar prachtige binnenstad, gezellige restaurants en cafés en kleine afstand tot de uitgaansgebieden van Marbella en Torremolinos is Malaga meer dan geschikt om een weekendvullend programma samen te stellen. Voor het hele speelschema van Malaga klik je hier. Lees hieronder verder voor onze wedstrijdtip van komend seizoen!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Malaga CF

Malaga CF - UD Almería
De grootste rivaal van Malaga is nog altijd Granada CF. Toch is de wedstrijd tegen UD Almería ook nog altijd een interessante streekderby. Op twee uur rijden van elkaar worden de thuiswedstrijden gespeeld. Voorheen wisselde Almería een verblijf in La Liga af met seizoenen in de Segunda Division. Inmiddels zijn beide clubs genesteld op het tweede niveau van Spanje en komen ze elkaar weer vaker tegen. Dat de trots van de regio Andalusië op het spel staat is misschien wat voorbarig gezien er ook nog clubs als Real Betis en Sevilla FC spelen, maar toch zal het zo zeker worden ervaren door de fans van beide clubs. Breng een bezoek aan een van de mooiste steden van Andalusië en pak de derby tussen Malaga en Almería mee.

Boek nu je voetbalreis naar:
Malaga CF - UD Almería >>>

Malaga CF - RCD Espanyol
Malaga CF is een slapende reus en kan zomaar wakker geschud worden nu RCD Espanyol terug is in de Segunda Division. Espanyol is van oudsher al een van de grotere clubs van Spanje en het wordt dan ook een vreemde gewaarwording om deze grootmacht op het tweede niveau van Spanje te zien spelen. Dat het niks afdoet aan het fanatisme van de fans in het RCDE Stadium moge duidelijk zijn, ook dit seizoen staan de fans weer in de rij om hun lidmaatschap te verlengen. Wanneer Malaga dergelijke clubs ontvangt, wil het in het Rosaleda stadion ook wel eens gaan spoken. Wil jij live deze topper in de Segunda Division meemaken? Bekijk de links hieronder!

Boek nu je voetbalreis naar:
Malaga CF - RCD Espanyol >>>
RCD Espanyol - Malaga CF >>>