Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Malaga CF 2020/21

Het programma van Malaga CF staat helaas al enkele jaren niet meer vol met wedstrijden tegen tegenstanders als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Toch mag dat absoluut de pret niet drukken bij het bezoeken van een duel van Malaga. Hoewel het niet meer in La Liga speelt, krijgt het nog steeds ploegen op bezoek met een grote naam in het Spaanse voetbal. Zo komen ook Deportivo la Coruña en UD Las Palmas nog uit op het tweede niveau van Spanje. Daarnaast staat nu ook de derby tegen UD Almería steevast op het programma. Natuurlijk hoeft het weekendje weg niet enkel in het teken te staan van voetbal. In dat geval is Malaga een geweldige uitvalsbasis. Met haar prachtige binnenstad, gezellige restaurants en cafés en kleine afstand tot de uitgaansgebieden van Marbella en Torremolinos is Malaga meer dan geschikt om een weekendvullend programma samen te stellen. Voor het hele speelschema van Malaga klik je hier. Lees hieronder verder voor onze wedstrijdtip van komend seizoen!

De mooiste wedstrijden van Malaga CF

Malaga CF - UD Almería
De grootste rivaal van Malaga is nog altijd Granada CF. Toch is de wedstrijd tegen UD Almería ook nog altijd een interessante streekderby. Op twee uur rijden van elkaar worden de thuiswedstrijden gespeeld. Voorheen wisselde Almería een verblijf in La Liga af met seizoenen in de Segunda Division. Inmiddels zijn beide clubs genesteld op het tweede niveau van Spanje en komen ze elkaar weer vaker tegen. Dat de trots van de regio Andalusië op het spel staat is misschien wat voorbarig gezien er ook nog clubs als Real Betis en Sevilla FC spelen, maar toch zal het zo zeker worden ervaren door de fans van beide clubs. Breng een bezoek aan een van de mooiste steden van Andalusië en pak de derby tussen Malaga en Almería mee.

Boek nu je voetbalreis naar:
Malaga CF - UD Almería >>>


Malaga CF - Real Zaragoza
Malaga CF en Real Zaragoza troffen elkaar jaren lang in de La Liga. Seizoenen lang waren deze twee ploegen vaste vertegenwoordigers van de middenmoot in de Spaanse competitie. Af en toe piekte één van de twee door een beker te winnen of Europees voetbal te behalen. Zo werd de thuisploeg uit Zuid-Spanje in 2012 nog vierde en won de ploeg uit Zaragoza in 2004 nog de Copa del Rey. Ook internationaal wist Real Zaragoza te pieken. Zo verraste de club in 1995 de wereld door de Europa Cup II te veroveren. Die tijden wil de club graag herbeleven, of dat een realistische doelstelling is valt aan te twijfelen. Beide ploegen vinden dat ze thuis horen in de hoogste divisie. Dat
mogen ze gaan laten zien tegen elkaar! Wil jij dit live meemaken? Hieronder vind je een link naar deze topwedstrijd in de Segunda División.

Boek nu je voetbalreis naar:
Malaga CF - Real Zaragoza >>>


Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips