Speelschema Premier League 2022/23

De Premier League is een de mooiste competities ter wereld. Met topclubs als Manchester City, Liverpool en Chelsea ben je vrijwel altijd verzekerd van topvoetbal bij het bezoeken van een wedstrijd. Ook zul je tijdens een voetbalreisje naar de Premier League versteld staan van de geweldige sfeer in en rondom het stadion. Zowat iedere club heeft een rijke historie, waar door de supporters vol trots over gepraat en gezongen wordt. Benieuwd naar het programma van de Premier League? Wij hebben hieronder een aantal interessante wedstrijden op een rij gezet. Op zoek naar een specifieke club? Maak dan een keuze uit de clubs hieronder.

Wil je het hele programma van de Premier League zien? Klik dan hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Liverpool - Everton

Het verschil tussen Liverpool en Everton is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Toch zijn beide clubs nog altijd rivalen van elkaar. Nu Everton nog in Goodison Park speelt, is het stadion van The Toffees slechts door een park gescheiden van Liverpool's Anfield. Door de geringe afstand tussen beide stadions is er geen geografisch verschil bij beide clubs. Zo zijn veel familie's in en rondom Liverpool verdeeld in Toffee's en Red's. Door dit gegeven zal de Merseyside derby nooit een echte beladen wedstrijd worden. Toch gaat het om de eer van de stad en het recht om minstens een half jaar op te scheppen tegen je vrienden/familie over de beste club van de Liverpool.

Het bezoeken van een Merseyside derby bij Everton zal extra speciaal zijn door de toekomstige verhuizing. Boek een voetbalreis naar Everton - Liverpool en ben bij een van de allerlaatste Merseyside derby's in Goodison Park.

Stel nu je reis samen naar:
Liverpool - Everton >>>
Everton - Liverpool >>>

Tottenham Hotspur - Arsenal

Alleen in de Premier League spelen al zes clubs uit Londen. Er worden dus in een seizoen behoorlijk wat mooie derby's gespeeld. Toch is er geen enkele zo bijzonder als die tussen Tottenham Hotspur en Arsenal. De North London derby, zoals de derby tussen de Gunners en de Spurs ook wel genoemd wordt, is een decennia-oude strijd tussen de twee grootste clubs uit het noorden van Londen. Bij een voetbalreis naar de North London derby ben je dus zeker van een stijf uitverkocht stadion en een geweldige sfeer.

Stel nu je reis samen naar:
Tottenham Hotspur - Arsenal >>>
Arsenal - Tottenham Hotspur >>>

Manchester United - Liverpool

The Northwest derby is misschien wel de meest diepgewortelde derby van Engeland. Beide clubs zijn door de jaren heen enorm succesvol geweest. Zo kende Liverpool een gouden tijdperk in de jaren 70' en was Manchester United in de jaren 00' veruit de grootste club van Engeland. Beide clubs hebben zowel in Engeland als internationaal een enorme aanhang. Het winnen van de Northwest derby is dus een bijzonder eervolle kwestie. Boek nu een voetbalreis naar de derby van noordoost-Engeland en zie of de Red's de Red Devils opzij kunnen zetten.

Stel nu je reis samen naar:
Liverpool - Manchester United >>>
Manchester United - Liverpool >>>