Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Aston Villa 2021/22

Aston Villa wist vorig jaar een goed seizoen te draaien. Nadat het in het seizoen 2019/2020 net wist te handhaven kon de club afgelopen jaar omhoog kijken. Met een elfde plaats en goed voetbal was het een goed seizoen voor The Villans. De club wil in het seizoen 2021/22 wel eens een poging wagen om misschien wel een ticket voor de Conference League te bemachtigen. Of deze missie gaat lukken kan jij live zien op Villa Park. In het stadion van Aston Villa zie jij de toppers uit de Premier League in actie. Jaarlijks heeft de traditionele top 6 het hier lastig. Bekijk het schema van Villa hieronder en kies jouw favoriete competitie. Boek een onvergetelijke reis naar Birmingham en ervaar de Premier League vanaf dichtbij!

De mooiste wedstrijden van Aston Villa FC

Aston Villa FC - Wolverhampton Wanderers FC
Wanneer er een regionale derby op het programma staat, merk je in de streek spanning tussen de supportersgroepen. Wie komt er na het weekend op het werk met zijn borst vooruit gelopen? De Villa-fan of de liefhebbers van de Wolves. Beide ploegen hebben in de laatste drie jaar een status opgebouwd in de Premier League. Wolves wist als promovendus knap een Europa League-ticket te bemachtigen in het seizoen 2018/2019. Afgelopen seizoen was het Aston Villa dat na een goed seizoen op de elfde plek eindigde door middel van goed voetbal. Met spelers als Jack Grealish, Anwar El Ghazi en Ollie Watkins maken zij het bijna elke Premier League-ploeg lastig. Die status heeft de uitploeg ook. Wolverhampton stond de laatste twee jaar bekend als een echte reuzendoder, maar welke ploeg wint deze onderlinge strijd? Hieronder vind je het aanbod naar deze wedstrijd. Ervaar live welke club er met de drie punten vandoor gaat!

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers FC >>>
Wolverhampton Wanderers FC - Aston Villa >>>

Aston Villa FC - Manchester United
Op Villa Park zingen de Aston Villa-supporters een tandje harder wanneer Manchester United op bezoek komt. Tel je de prijzen van de ploegen bij elkaar op, dan kom je op 27 Premier League-titels en twee Champions League-bekers. Wij hoeven jou dus niet uit te leggen hoe groot deze twee clubs zijn. Door de successen van de ploegen, die door de thuisploeg vooral in het verleden werden behaald, heerst er nog altijd rivaliteit. Aston Villa kan er alleen maar van dromen om de top 6 aan te vallen, alleen lijkt die kloof te groot. Manchester United snakt naar titel nummer 21 uit de historie. De laatste keer dat the red Devils de beste van Engeland waren, is alweer bijna tien jaar geleden. Genoeg ingrediënten voor een fantastische wedstrijd in misschien wel de grootste voetbalcompetitie ter wereld: de Premier League. Bekijk hieronder ons aanbod en boek een reis naar een wedstrijd tussen deze twee Engelse grootheden.

Aston Villa FC - Manchester United >>>
Manchester United - Aston Villa FC >>>

Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips