Programma Aston Villa 2020/21

Op knappe wijze wist Aston Villa afgelopen seizoen te handhaven. Helaas verschijnt er nu nog geen Second City Derby op het programma van Aston Villa en Birmingham City. Toch is het smullen geblazen op de tribunes van Villa Park. Ook komend seizoen komen topclubs als Manchester United, Manchester City en Liverpool FC op bezoek. Villa Park is een prachtig stadion waar er vrijwel altijd een geweldige sfeer heerst. Ideaal voor een voetbalreisje als je het aan ons vraagt. Op zoek naar het hele programma van Aston Villa? Klik dan hier. Voor het gehele programma in de Prei, League Cup of FA Cup kun je op een van de linkjes hieronder klikken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Aston Villa

Aston Villa - West Bromwich Albion
Het stedelijk gebied van Birmingham is groot, waardoor een stadsderby op het programma van Aston Villa ook geregeld voorkomt. Helaas voor ons speelt aartsrivaal Birmingham City niet in de Premier League, maar dat doet niks af aan de derbypret bij Villa. Ook West Bromwich Albion speelt haar thuiswedstrijden in de regio van Birmingham. Afgelopen jaar wisten zij een promotie naar de Premier League af te dwingen. Dit duel zal ongetwijfeld met rood omcirkelt zijn op het programma van Aston Villa. Bekijk op onze website de mogelijkheden om de kraker tegen West Bromwich te bezoeken.

Boek nu je voetbalreis naar:
Aston Villa - West Bromwich Albion >>>

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
Hoewel Wolverhampton Wanderers haar thuiswedstrijd niet in het stedelijk gebied van Birmingham speelt, is het zeker een streekrivaal. Op een reisafstand van slechts veertig minuten mogen de Wolves dan wel geen stadsgenoot zijn; de rivaliteit is er niet minder om. Sinds de grote groei van Wolverhampton Wanderers zijn de fans van Aston Villa de club ook steeds serieuzer gaan nemen. Bij een treffen tussen beide clubs kan de sfeer dan wel eens erg goed zijn. Villa zal ook komend seizoen voor een vol stadion weer willen strijden tegen degradatie, waar men bij Wolves toch stiekem hoopt op kwalificatie voor Europees voetbal.

Boek nu je voetbalreis naar:
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers >>>
Wolverhampton Wanderers - Aston Villa >>>