Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Brentford FC 2021/22

Brentford is weer terug! Samen met aartsrivaal Watford promoveren zij naar de hoogste Engelse competitie. Ze mogen het op gaan nemen tegen ploegen als Manchester United, Liverpool en ga zo nog maar even door. Ieder jaar worden er weer een aantal prachtige derby's gespeeld met een bijzondere geschiedenis. Zo lees je onderaan deze pagina over de rivaliteit met bijvoorbeeld Watford. Voor alle thuiswedstrijden van Brentford heeft Voetbalreizen.com prachtige pakketten. Boek nu je voetbalreis naar de Championship en ben verzekerd van je tickets voor een wedstrijd van Brentford, een hotelovernachting en bootovertocht of retourvlucht!

Voor het gehele speelschema in de Championship, League Cup of FA Cup kun je hieronder terecht. Voor het gehele programma van Brentford klik je hier!

De mooiste wedstrijden van Brentford FC

Brentford FC - Watford FC
Met de gezamenlijke terugkeer met Watford FC heeft de Premier League er een prachtig affiche erbij. Watford, dat komend seizoen dat net als Brentford haar best mag gaan doen voor lijfsbehoud, mag op bezoek komen in het gloednieuwe Brentford Community Stadium. In het verleden speelden beide clubs geregeld tegen elkaar. Toch dateert de laatste keer dat Brentford won van Watford van het jaar 1977(!). Het is dus meer dan tijd dat zij iets rechtzetten in hun nieuwe onderkomen. Wil jij bij dit historische moment aanwezig zijn? Bekijk dan de linkjes hieronder.

Boek nu je voetbalreis naar:
Brentford FC - Watford FC >>>
Watford FC - Brentford FC >>>

Brentford FC - Chelsea FC
Brentford Football Club en Chelsea troffen elkaar pas zelden in competitieverband. De laatste competitiewedstrijd dateert alweer van de periode voordat de Premier League om de hoek kwam kijken. Toch is Brentford - Chelsea een interessant affiche voor een voetbalreis. In de straten van Brentford zul je al snel merken dat de 'buurman' op bezoek komt. Hemelsbreed liggen de stadions van beide Premier League-clubs nog geen vijftien kilometer uit elkaar. Dat is op zich geen unicum in Londen. Toch is deze wedstrijd enorm bijzonder voor Brentford omdat The Blues de meest dichtbij zijnde Premier League-club is.

Boek nu je voetbalreis naar:
Brentford FC - Chelsea FC >>>
Chelsea FC - Brentford >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips