Programma Leicester City 2020/21

Leicester City is de laatste jaren opgeklommen tot de top van de Engelse Premier League. Waar voorheen de clubs niet echt wakker lagen van een bezoek aan het King Power Stadium, schieten ze inmiddels aardig in de stress als Leicester City op het programma verschijnt. In de afgelopen jaren passeerde verschillende toppers de revue bij The Foxes. De fans mochten onder meer genieten van de technisch begaafde Riyadh Mahrez, vliegensvlugge Jamie Vardy en de hardwerkende N'Golo Kanté. Ook voor de komende jaren lijkt Leicester City goed te zitten met spelers als Jamie Maddison en Caglar Söyüncü. Welke tegenstander er ook op het programma van Leicester City verschijnt; The Foxes deinzen voor niemand meer terug.

Op zoek naar het gehele programma van Leicester City of toch op zoek naar het speelschema van de hele competitie? Klik dan op de linkjes hieronder.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Leicester City

Leicester City - Liverpool FC
Sinds de laatste jaren hebben de derby's van Leicester City tegen Nottingham Forest en Derby County behoorlijk wat in relevantie verloren. The Foxes ontgroeide in rap tempo hun streekgenoten en moest op zoek gaan naar nieuwe rivalen. Die vond het in 2019/20 onder meer in Liverpool. Ook komend seizoen zal Leicester wederom samen met Liverpool gaan strijden om plaatsing voor de UEFA Champions League. Wellicht dat er zelfs nog meer in zit voor de stuntploeg uit de East-Midlands. De fans in het King Power Stadium zullen zich in ieder geval van hun beste kant laten zien om zo hun club een duwtje in de juiste richting te geven.

Boek nu je voetbalreis naar:
Leicester City - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Leicester City >>>

Leicester City - Manchester City
In het seizoen 2019/20 was het een nek-aan-nek-race tussen Leicester City en Manchester City. Lang leek het erop dat Manchester City op de tweede plek zou gaan eindigen. The Foxes namen vanaf de winterstop het voortouw maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen aan The Citizens. Ook komend seizoen zal het duel tussen Leicester City en Manchester City een heuse 6 punten wedstrijd zijn. Voetbalreizen.com verzorgt een reispakket inclusief wedstrijdtickets voor dit duel. Boek nu en ben verzekerd van goede plekken bij elkaar in het stadion. Daarnaast voorzien wij je ook van een retourvlucht en een of meerdere hotelovernachting(en).

Boek nu je voetbalreis naar:
Leicester City - Manchester City >>>
Manchester City - Leicester City >>>