Programma Newcastle United 2020/21

Newcastle United heeft twee lokale rivalen. Middlesbrough en Sunderland liggen beide net als Newcastle-upon-Tyne in het noordwesten van Engeland. Helaas verschijnen deze wedstrijden voorlopig niet meer op het programma van Newcastle United aangezien beide clubs nog altijd niet in de Premier League zijn teruggekeerd. Toch zijn er nog genoeg redenen te noemen waarom je toch een voetbalreisje naar St. James' Park zou moeten maken. Een van die redenen is natuurlijk het stadion, dat door velen wordt gezien als een van de mooiste stadions van Engeland. Ook is randvermaak tijdens een voetbalreis natuurlijk meer dan welkom. Newcastle-upon-Tyne staat bekend om zijn fantastische nachtleven en is dus zeker aan te raden bij het verlangen naar een avondje uit. Daarnaast is het ook mogelijk om in plaats van een reis met het vliegtuig, ditmaal de boot te nemen vanuit Nederland. Een directe verbinding vanuit IJmuiden naar Newcastle-upon-Tyne zorgt voor een stressloze wijze van reizen. Zie jij het wel zitten om in het seizoen 2020/21 een weekendje af te reizen naar The Toons? Bekijk dan nu direct onze wedstrijdtips onderaan de pagina of ga direct naar het complete aanbod via deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Newcastle United

Newcastle United - Manchester United
In de jaren 90’ speelde Newcastle United zo nu en dan mee om de landstitel. Ook in het seizoen 1995/96 maakten zij het titelkandidaat Manchester United ontzettend moeilijk. Met nog twee wedstrijden op het programma lag het kampioenschap nog voor het grijpen. Althans, daar ging Newcastle-manager Kevin Keegan hoogstpersoonlijk voor zorgen na een woordenwisseling met Sir Alex Ferguson. De manager van Manchester United had zich wat negatief uitgelaten over de kansen van het Newcastle United van Kevin Keegan en dat schoot de laatstgenoemde in het verkeerde keelgat. Keegan verloor vervolgens zijn zelfbeheersing tijdens een interview na een zwaarbevochten overwinning op Leeds United. Hoewel deze gebeurtenis al jaren in het verleden ligt, blijkt men nog altijd geen groot fan te zijn van de Mancunians. Deze weerstand zorgt dus voor een beladen sfeer. Als je het ons vraagt een must visit!

Boek nu een voetbalreis naar:
Newcastle United - Manchester United >>>
Manchester United - Newcastle United >>>

Newcastle United - Liverpool FC
Hoewel Liverpool FC en Newcastle United op sportief gebied de laatste jaren mijlenver uit elkaar liggen, is het ieder jaar weer uitkijken naar het moment dat dit duel weer op het programma van Newcastle United verschijnt. Zowel The Toon Army van Newcastle als de fans van The Kop van Liverpool worden gerekend tot de beste fans ter wereld. Wanneer beide clubs elkaar treffen in de Premier League of een bekertoernooi is het dus smullen geblazen voor de liefhebber van sfeervolle voetbalwedstrijden. Hoewel alle wedstrijden op het speelschema van Newcastle United het bezoeken meer dan waard zijn, is dit er een die toch wel uniek is in alle opzichten. Boek nu je voetbalreis naar Newcastle en ben verzekerd van wedstrijdtickets voor goede plekken bij elkaar in het stadion.

Boek nu een voetbalreis naar:
Newcastle United - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Newcastle United >>>