Programma Southampton 2020/21

De zuidkust van Engeland is wat anders dan de rest van het land. Het oogt wat chiquer, heeft prachtige stranden en er wordt minder op professioneel niveau gevoetbald dan in de rest van het land. Het programma van Southampton bevat dan ook relatief weinig regiogebonden derby's. De aartsrivaal van The Saints is Portsmouth en zij zijn nog steeds herstellende van enorme financiële problemen. Helaas, op een bekertreffen na, moeten we het voorlopig dus nog doen zonder de derby. In de Premier League is er maar een andere clubs gelegen aan de Britse zuidkust: Brighton & Hove Albion. Wil jij studentenstad Southampton graag eens bezoeken en daarbij een bezoekje brengen aan de plaatselijke FC? Voetbalreizen.com verzorgt een volledige reis inclusief wedstrijdtickets, een hotelovernachting en eventuele vlucht. Voor het gehele aanbod omtrent Southampton FC kun je hier terecht. Voor onze twee wedstrijdtips is het verstandig om nog even verder te lezen.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Southampton

Southampton FC - Arsenal FC
Doordat Southampton maar regiorivalen heeft die ook nog eens in de Premier League uitkomen, zijn er een aantal duels van het programma van Southampton die voor de fans toch wat extra lading hebben. Een van die wedstrijden is tegen Arsenal. Omdat veel van de grotere clubs ver van The Saintsvandaan spelen, zal een echte rivaliteit niet vaak voorkomen in de Premier League. Arsenal is daarmee juist een van de dichterbij spelende grote clubs en daarmee een populaire tegenstander voor Southampton fans. De kans is groot dat er dan ook een heerlijk sfeertje hangt op St. Mary's.

Boek nu je voetbalreis naar:
Southampton - Arsenal FC >>>
Arsenal FC - Southampton >>>

Southampton FC - Liverpool FC
Een wedstrijd tegen Liverpool is natuurlijk voor iedere Premier League-ploeg een groot spektakel. Toch is er bij Southampton nog net wat meer aversie tegen The Reds. Al jarenlang haalt Liverpool de grootste talenten op bij The Saints en dat gaat de fans natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Je zou bijna zeggen dat Southampton de opleidingsploeg is van Liverpool. Om maar even een rijtje spelers te noemen: Virgil van Dijk, Sadio Mané en Dejan Lovren. Niet de minste spelers toch? Het beleid van Liverpool lijkt wat betreft de onderlinge wedstrijden tegen Southampton wel doorslaggevend te zijn. De laatste overwinning van The Saints op Liverpool dateert alweer van 20 maart 2016. Stel je voor dat jij erbij bent als Southampton die verschrikkelijke reeks doorbreekt. Voetbalreizen.com bezorgt jou een topweekend door de wedstrijdtickets, hotelovernachting en retourvlucht als compleet pakket aan te bieden. Géén enkele stress meer tijdens het uitzoeken van je reis!

Boek nu je voetbalreis naar:
Southampton FC - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Southampton FC >>>