Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Watford FC 2021/22

Watford FC, dat zijn thuiswedstrijden net wat buiten Londen speelt, maakte enkele jaren deel uit van de Engelse Premier League. Twee seizoenen geleden degradeerde de club naar de Championship, maar dit jaar zijn ze terug! Ieder jaar weer komen de grote clubs met knikkende knieën naar Vicarage Road zodra een wedstrijd tegen Watford op het programma verschijnt. Heel gek is dat niet. Inmiddels hebben The Hornets een status opgebouwd als reuzendoder. Alleen in het seizoen 2019/20 verlieten onder meer Arsenal, Manchester United, Tottenham Hotspur en Liverpool FC het stadion van Watford met puntverlies. Dus ben je op zoek naar een Engelse laagvlieger die het stadion met een stunt tegen een topploeg volledig op zijn kop kan zetten, dan ben je bij Watford FC aan het goede adres. Beleef de rauwe Engelse voetbalsfeer in het sfeervolle Vicarage Road en zie live een van de beste spelers aan het werk. Op zoek naar onze twee wedstrijdtips? Lees dan verder op deze pagina. Voor het programma van de Premier League, FA Cup of League Cup kun je op de linkjes hieronder klikken. Voor het complete speelschema van Watford klik je hier!

De mooiste wedstrijden van Watford FC

Watford FC - Arsenal FC
Een aantal kilometer boven de Premier League-stad Londen ligt Vicarage Road, het stadion van Watford FC. Na één jaar afwezigheid is de club weer terug op het hoogste niveau. Wat betekent dat er weer een regionale derby wordt gespeeld: Watford FC - Arsenal FC. The Hornets wil haar eigen fans vanaf de eerste minuut een onvergetelijke dag geven. De punten zullen ze overigens hard nodig zijn. Er is voor komend seizoen maar één doelstelling voor Watford: handhaven. Arsenal wil het teleurstellende seizoen 2020/2021 snel vergeten. Champions League-voetbal moet weer eens worden, behaald. Genoeg om voor te spelen op Vicarage Road waar jij live getuige van kunt zijn! Zie de sterren van de Premier League live in actie. Klik voor meer informatie op de wedstrijden hieronder!

Watford FC - Arsenal FC >>>
Arsenal FC - Watford FC >>>

Watford FC - Chelsea FC
Voordat de thuisploeg degradeerde naar de Championship verloor het twee seizoenen op rij van Chelsea. De regerend kampioen van Europa komt dus met veel vertrouwen naar Vicarage Road. Toch staat Watford FC bekend als een echte reuzendoder. Voordat de ploeg degradeerde naar de Championship liepen veel Engelse topploegen schade op tegen de The Hornets. Tussen de gemoedelijk zingende supporters bekijk jij deze interessante derby. Wie weet ben jij live getuige van een ware stunt en een groot Watford-feest!

Watford FC - Chelsea FC >>>
Chelsea FC - Watford FC >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips