Programma Wolverhampton Wanderers 2020/21

Het programma van Wolverhampton Wanderers staat sinds enkele jaren vol met prachtige Premier League-affiches. De club zit met zijn ambities flink in de lift en hoopt ook dit seizoen weer mee te draaien om kwalificatie voor Europees voetbal. Met de komst van een stortvloed aan Portugees talent is de club uit de Midlands een bijzondere eend in de bijt. Menig scouts van topclubs weet sinds enkele jaren dan ook gemakkelijk de weg te vinden naar het Molineux Stadium. Een bezoek aan Wolverhampton Wanderers staat gelijk aan een bezoek aan dé reuzendoder van Premier League. Onder meer Manchester City, Manchester United en Arsenal verliezen vaker dan dat ze van de Wolves winnen in de voorbije seizoenen. Zie jij het wel zitten om eens met je vrienden, familie of teamgenoten een wedstrijd van Wolves bij te wonen? Bekijk dan hier het programma van Wolverhampton Wanderers! Lees hieronder verder voor wedstrijdtips of het gehele speelschema van de Premier League, FA Cup of League Cup.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton Wanderers - Aston Villa
Bij een blik op het programma van de Premier League valt op dat er dit jaar maar twee clubs uit de omgeving van Birmingham op het hoogste niveau van Engeland spelen. Dat is wel eens anders geweest met Birmingham City en West Bromwich Albion als deelnemers. Inmiddels moet men het alleen doen met Aston Villa en met een beetje vals spelen Wolves. Want echt onderdeel van Birmingham is Wolverhampton niet. Voorheen leken beide clubs vooral langs elkaar heen te leven. Dat is niet langer het geval. Wolverhampton kwam Aston Villa een aantal seizoenen geleden vooral tegen als medekandidaat voor de titel in de Championship. Inmiddels is het hen allebei gelukt om een plekje in de Premier League te bemachtigen. Bezoek de Midlands Derby en geniet van de echte typische Engelse voetbalsfeer in een volgepakt Molineux Stadium.

Boek nu je voetbalreis naar:
Wolverhampton Wanderers - Aston Villa >>>

Wolverhampton Wanderers - Manchester City
The Wolves tegen The Citizens is géén derby, maar dat maakt de wedstrijd het bezoeken niet minder waard. Bij Manchester City heeft men allerminst leuke herinneringen aan de afgelopen wedstrijden tegen Wolverhampton. Sterker nog, in de afgelopen twee seizoenen wist City slechts één keer te winnen. De Wolves weten de titelaspiraties van Manchester City dus al twee seizoenen een flinke knauw te geven. Ook komend seizoen zullen de Citizens het absoluut niet gemakkelijk krijgen in het Molineux Stadium. Voor een Engels voetballiefhebber is dit duel dus een prachtig moment om eens een wedstrijd van Wolverhampton Wanderers te bezoeken.

Boek nu je voetbalreis naar:
Wolverhampton Wanderers - Manchester City >>>
Manchester City - Wolverhampton Wanderers >>>