Programma Venezia FC 2021/2022

Daar zijn ze dan! Venezia FC is voor het eerst sinds 19 jaar terug op het programma van de Serie A. Afgelopen seizoen versloeg de ploeg uit Noord-Italië Cittadella in de play-offs. Voetbalreizen.com biedt jou de mogelijkheid om een reis te maken naar de prachtige toeristische stad Venetië. Want naast het voetbalspektakel verblijf je ook nog eens in één van de mooiste steden van heel Europa! In het stadion, dat uiteraard aan het water ligt, is plek voor bijna 7.400 voetbalfanaten. Het wordt één groot feest in het stadion van Arancioneroverdi. De fans kijken al jaren uit naar Serie A-voetbal. Volgend jaar in het seizoen 2021/2022 mag Venezia FC eindelijk weer eens ruiken aan de hoogste Italiaanse divisie. Via deze link kom je op het gehele programma van Venezia FC. Wil je informatie over de topwedstrijden van de Venetiërs lees dan verder!

De mooiste wedstrijden van Venezia FC

Venezia FC - Hellas Verona (Derby del Veneto)
De laatste keer dat Venezia FC en Hellas Verona elkaar troffen in de Serie A was in 2002. Aankomend jaar staan de streek rivalen eindelijk weer een tegenover elkaar in de hoogste Italiaanse divisie. In het noorden van Italië wordt letterlijk vuurwerk verwacht. Wanneer de Derby del Veneto op het programma staat, rukt de hele streek uit. Op de tribunes hoor je de passievolle Italiaanse liederen, luid gejuich en is de sfeer rondom de grasmat geweldig. Op het veld nemen de spelers de strijd van de tribunes over. Het kan nog wel eens een aantal gele of zelfs rode prenten opleveren. Ben jij bij één van deze twee wedstrijden? Boeken kan via de onderstaande linkjes

Boek je voetbalreis naar:

Venezia FC - Hellas Verona >>>
Hellas Verona - Venezia FC >>>

Venezia FC - AC Milan
Tour je vanaf Verona nog een stukje verder over de Italiaanse E70, dan kom je uit in Milaan. De fans van Venezia kijken uit naar het weerzien met de grootmacht AC Milan. Om terug te blikken op de laatste ontmoeting tussen Venezia FC en AC Milan moeten we terug naar 24 februari 2002. AC Milan heeft geen kind aan de thuisploeg en wint met 1-4 tegen de aanstaande degradant. Nu Venezia terug is, wil het zo snel mogelijk revanche nemen op Milan. In het stadion dat schitterend aan het water ligt, is ook plek voor jou! Via de onderstaande link woon jij een ontmoeting van deze schitterende Italiaanse ploegen bij. Twijfel niet en neem gerust een kijkje in ons diverse aanbod!

Boek je voetbalreis naar:

Venezia FC - AC Milan >>>
AC Milan - Venezia FC >>>

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen