Speelschema FC Barcelona

Informatie omtrent speelschema FC Barcelona - Camp Nou

Een voetbalreis naar FC Barcelona is een must voor de echte voetballiefhebber. In een uitverkocht Camp Nou met bijna 100.000 toeschouwers, kan je spelers als Frenkie de Jong en natuurlijk Memphis Depay de sterren van de hemel zien spelen. Een voetbalreis naar deze stad is meer dan alleen voetbal. De geweldige architectuur van Gaudi, zandstranden, mooie winkelstraten en een gezellige Ramblas; de stad Barcelona bruist! Stel uw voetbalreis nu eenvoudig samen bij Voetbalreizen.com en u bent verzekerd van een onvergetelijke pot topvoetbal in het prachtige Camp Nou stadion van FC Barcelona.

Bekijk hier het speelschema voor het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona: https://www.voetbalreizen.com/clubs/fc-barcelona/

Voetbalstad FC Barcelona

Barcelona staat bekend als voetbalstad, met 2 clubs actief op het hoogste niveau: FC Barcelona en RCD Espanyol. De rivaliteit tussen de twee ploegen uit de stad is niet enorm, maar 'de beste van de stad' worden betekent echt wel wat voor Barça en Espanyol! Een bezoek aan een wedstrijd van FC Barcelona biedt tevens een mooie mogelijkheid voor een stadiontour bij RCD Espanyol, of andersom.

Barcelona is echter meer dan de voetbalstad van de Blaugranas, zo is de stad zelf ook een prachtige verzameling van gezellige terrasjes, idyllische straatjes en mooie bezienswaardigheden. Het aangename klimaat en de heerlijke Spaanse keuken maken Barcelona tot een topbestemming voor jouw voetbalreis!

Tickets FC Barcelona

FC Barcelona speelt sinds 1957 in het enorme Camp Nou, Catalaans voor 'nieuw veld'. Het stadion biedt plaats aan 99000 toeschouwers, die zich verspreiden over 3 verschillende ringen. Voetbalreizen.com biedt jou voordelige voetbaltickets voor thuiswedstrijden van FC Barcelona. Een voetbalreis naar Barcelona, gecombineerd met een wedstrijd van FC Barcelona is een ware belevenis die elke voetballiefhebber ooit eens mee heeft moeten maken. Bekijk sterren als Lionel Messi, Luis Suarez en Andrés Iniesta live in hun eigen stadion!

Bekijk hier onze mogelijkheden voor het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona: https://www.voetbalreizen.com/clubs/fc-barcelona/

FC Barcelona wedstrijd bezoeken; check hier het speelschema

Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com!

Barcelona is één van de grootste toeristische trekpleisters van Europa. Het bruisende stadscentrum, het fijne klimaat en het heerlijke eten bieden alle ingrediënten voor een geslaagde voetbalreis!

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: