Boek je voetbalreizen naar de Premier League bij Voetbalreizen.com

Speelschema Premier League 2019 - 2020

Het speelschema van de Premier League 2019 - 2020 bekend gemaakt. Gaat Manchester City wederom de titel behalen? Zal Manchester United zich ten opzichte van het vorige seizoen sportief herstellen? Ook clubs als Liverpool FC, Chelsea FC, Tottenham Hotspur en Arsenal willen zich van hun beste kant laten zien. De Serie A kent met Manchester City, Liverpool, Manchester United, Everton en de vele clubs in Londen vele derby's.

Tevens biedt het Engelse voetbal volop mogelijkheden om tijdens een voetbalweekend meerdere wedstrijden met elkaar te combineren. Zo is een bezoek aan de League One of de Championship erg aan te raden!

Meer info over speelschema en voetbalreizen Premier League https://www.voetbalreizen.com/premier-league/

De Premier League bekend om haar rijke historie en de echte voetbalcultuur. Vele Nederlandse voetballers hebben in het verleden furore gemaakt in het land van de fish and chips. Een voetbalreis naar Premier League is relatief goedkoop en je kunt vanaf de luchthaven Amsterdam / Rotterdam / Eindhoven of 1 van de luchthavens over de grens deze bestemmingen goed bereiken. Ook is het eenvoudig reizen met de trein of met de ferry tussen Hoek van Holland en Londen Harwich of IJmuiden en Newcastle.

Meer info over speelschema en voetbalreizen Premier League https://www.voetbalreizen.com/premier-league/

Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan: