Speelschema Real Madrid CF

Informatie voetbalreis Real Madrid CF - Estadio Santiago Bernabéu

  • Opgericht: 1902
  • Capaciteit stadion: 81.044
  • Bijnaam: De Koninklijke, Los Blancos, Los Merengues
  • Bekende (oud) spelers: Ferenc Puskás, Zinédine Zidane, Ruud van Nistelrooij, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo
  • Grootste rivalen: Atletico Madrid en FC Barcelona

Altijd al de meest succesvolle club van Spanje willen bezoeken? Real Madrid staat al jaren aan de top van het voetbal. Een wedstrijd van Real Madrid bezoeken is het bezoeken dan ook meer dan waard. Real Madrid speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabéu, dit is een prachtig stadion waar ruim 81.044 toeschouwers in kunnen. Stel jouw voetbalreis nu eenvoudig samen bij Voetbalreizen.com en de kans is groot dat je Cristiano Ronaldo in levende lijve aan het werk ziet!

Bekijk hier onze mogelijkheden voor het bezoeken van een wedstrijd van Real Madrid CF: https://www.voetbalreizen.com/clubs/real-madrid/

Voetbalstad Madrid

Naast Real Madrid is er nog een grote club in Madrid, namelijk Atletico Madrid. Evenals Real Madrid speelt Atletico Madrid ook altijd mee om het kampioenschap. Een voetbalreis naar deze stad is dan ook een absolute aanrader. De stad Madrid beschikt is meer dan voetbal en beschikt over vele bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er ook vele leuke terrasjes, parken en winkelstraten waar het goed vertoeven is.

De meest beladen derby van Real Madrid CF is de wedstrijd tegen Atletico Madrid. Deze stadsderby staat garant voor passie, strijd en spektakel zowel op het veld als de tribunes. Een andere grote wedstrijd is de wedstrijd tegen FC Barcelona, een wedstrijd die bij menig voetballiefhebber hoog op het verlanglijstje staat.

Bezoek een wedstrijd van Real Madrid CF in combinatie met de stad en jij en je vrienden zullen er nog lang over napraten!

Voetbaltickets Real Madrid CF

Sinds 1947 speelt Real Madrid CF al in het Estadio Santiago Bernabéu, door de jaren heen is het stadion uiteraard vernieuwd en de club heeft toestemming gekregen van het stadsbestuur om het stadion verder te moderniseren.

Voetbalreizen.com biedt jou voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Real Madrid CF. Een voetbalwedstrijd van Real Madrid CF is een ware belevenis. Bij Voetbalreizen.com stellen wij jouw ultieme voetbalreis met plezier samen. Wij regelen voor jou de voetbaltickets, de vlucht en het hotel.

Naast een wedstrijd bezoeken is het volgen van een rondleiding door het stadion ook mogelijk. Voetbalreizen.com biedt de mogelijkheid om bij zowel Real Madrid CF als het gloednieuwe stadion van Atletico Madrid een rondleiding te volgen.

Bekijk hier onze mogelijkheden voor het bezoeken van een wedstrijd van Real Madrid CF: https://www.voetbalreizen.com/clubs/real-madrid/

Real Madrid CF wedstrijd bezoeken

Bezoek een wedstrijd van Real Madrid CF en voeg je tot de koninklijke familie die hun tickets bij Voetbalreizen.com gekocht hebben.

Madrid is de hoofdstad van Spanje en behoort tot de grootste steden van Europa. De stad heeft talloze bezienswaardigheden waaronder het koninklijke paleis. Qua terrasjes, cafés en uitgaan is het in Madrid prima vertoeven. Kortom, naast het voetbal zijn er talloze andere activiteiten mogelijk!

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: