Competitieschema's Europese voetbalcompetities

Speelschema’s buitenlands voetbal: hét totaaloverzicht!

Een voetbalreis naar het buitenland. Een droom van veel supporters, waar natuurlijk een hoop voorbereiding aan vooraf gaat. Eerder schreven we al eens een blog over de dingen waarop je let tijdens het boeken. Wanneer je de keus hebt gemaakt voor een competitie én een weekend, dan wordt het tijd om speelschema’s met elkaar te vergelijken! Daarom geven wij je hier een totaaloverzicht voor het seizoen 2019-2020.

Tot slot is het ook mogelijk om grote toernooien te bezoeken. Hiervoor hebben wij vaak exclusieve arrangementen beschikbaar. De finale van de Champions League wordt in 2020 gespeeld op het Atatürk Olimpiyat Stadion in Istanbul en de Europa League finale op de Gdansk Arena in Polen.

Klik hier voor het speelschema van de Champions League.

Klik hier voor het speelschema van de Europa League.

Kijken of alles te combineren is met het supporten van jouw eigen club? Dan hebben we ook hier nog het schema van de Eredivisie. Succes!

Let op! Op het moment van schrijven zijn nog niet alle speelschema’s bekend. Indien een hyperlink (nog) niet de juiste informatie heeft, wacht dan af tot de publicatie van het speelschema. Dit is voor alle competities uiterlijk de laatste week van juli.

Competitieschema Bundesliga Duitsland

Duitsland is hét land waar politieke voorkeuren nog steeds bij voetbalclubs zichtbaar zijn. Dit zorgt voor sportieve strijd bij derby’s en voor rijke geschiedenissen. Uiteraard kan een broodje bratwurst of currywurst tijdens zo’n voetbalreis niet ontbreken!

Klik hier voor het speelschema van de Bundesliga (28 juni)

Competitieschema Premier League & Championship Engeland

Engeland is een mooi land voor wie houdt van een combinatie tussen oude en nieuwe stadions. Voetbalhoofdstad Londen is een walhalla voor elke supporter, met keus uit ruim 11 clubs in ons aanbod. Vergeet ook grootmacht Liverpool niet, of denk eens aan een boottripje naar Newcastle!

Klik hier voor het speelschema van de Premier League (reeds bekend)

Klik hier voor het speelschema van de Championship (reeds bekend)

Competitieschema Ligue 1 Frankrijk

Frankrijk maakt de laatste jaren een opmars. Teams als Olympique Marseille en Paris Saint Germain komen steeds verder in de Champions en/of Europa League. Laatstgenoemde club is overigens prima te combineren met een romantisch weekendje Parijs, om de vrouw te verrassen ;-)

Klik hier voor het speelschema van de Ligue One (reeds bekend)

Competitieschema Serie A Italië

Italië biedt een heerlijke voetbalervaring voor wie van mooie clubliederen, oude stadions, rijke historie en lekker eten houdt. Ook van een beetje vuurwerk (ofwel pyro) zijn ze hier niet vies. Sfeer gegarandeerd!

Klik hier voor het speelschema van de Serie A (25 juli)

Competitieschema Primeira Division Portugal

In Portugal wisselen Benfica en Porto elkaar al jaren af als het om de landstitel gaat. Maar ook als Benfica tegen Sporting Lissabon speelt weet je dat er een sportieve strijd ontstaat. Tip voor Portugal: ontbijten met een Pastéis de Nata!

Klik hier voor het speelschema van de Primeira Liga (25 juli)

Competitieschema Primera Division Spanje

Spanje behoort samen met Engeland en Duitsland tot een van onze populairste reisbestemmingen. Niet zo gek met clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid. Ook kleine(re) clubs als Espanyol, Sevilla en Valencia zijn het bezoeken meer dan waard.

Klik hier voor het speelschema van de Primera Division/La Liga (22 juli)