Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Tickets Barcelona FC | Bezoek Camp Nou

Tickets Barcelona FC kopen

Tickets voor Barcelona zijn erg populair! Wie droomt er nou niet van een unieke ervaring van het immense Camp Nou? Combineer je tickets voor Barcelona met een bezoek aan de stad. Verblijf minimaal 3 dagen in de stad en geniet van het strand, de zon en een bruisende stad.

Ben je op zoek naar tickets of een geheel georganiseerde voetbalreis naar Barcelona. Bekijk ons aanbod hier

Tickets Barcelona FC boeken; welke mogelijkheden zijn er?

Bij Voetbalreizen.com kunnen wij alle tickets voor Barcelona aanbieden. Voor ieder budget is er een mogelijkheid de wedstrijd te bezoeken. Gaat het je puur om de ervaring en de sfeer in het stadion? Of wens jij jezelf te trakteren op de beste tickets voor de wedstrijd? Wij bieden tickets voor de 3e ring als ook tickets voor de VIP ruimtes in het stadion van Barcelona. Oftewel voor ieder budget leveren wij tickets voor Barcelona.

Voetbalreizen inclusief tickets Barcelona FC

Wil je liever de organisatie van je voetbalreis uit handen geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op via de chat of de telefoon. Samen stellen wij een voetbalreis samen inclusief vlucht, hotel en tickets.

Twijfel niet langer en bezoek Barcelona en het geweldige Camp Nou. Bekijk ons aanbod hier.

Tickets FC Barcelona kopen

Onze wedstrijdtips