Tickets UEFA Europa League | Voetbalreizen.com

De UEFA Europa League is een toernooi dat de mooiste clubs van Europa bij elkaar brengt. Wie geniet er nu niet van een duel tussen Wolverhampton Wanderers tegen Rangers of AS Roma-Sevilla FC. Europese avonden blijven magische avonden, dat zal iedere voetbalsupporter beamen. Boek nu je voetbaltickets voor een Europa League-wedstrijd in combinatie met een complete voetbalreis via Voetbalreizen.com.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com verzorgt voor iedereen voetbaltripjes op maat. Tijdens het boekingsproces op onze website heb je alle vrijheid om zelf je hotel en vlucht uit te kiezen. Daarnaast kun je ook een voorkeur opgeven voor een plekje in het stadion. Mocht je liever op eigen vervoer afreizen naar de speelstad dan krijg je ook keuze om geen vlucht te boeken. Voetbaltickets worden wél altijd in combinatie met een hotelovernachting verkocht. Wij leggen je in de volgende alinea uit waarom.

Allereerst stellen veel voetbalclubs de eis aan ons om tickets enkel in pakketvorm aan te bieden. Zo gaan wij samen de strijd aan tegen de zwarte handel in tickets. Daarnaast werken wij alleen via de officiële kanalen, dat zorgt voor zekerheid en veiligheid. Je hoeft bij Voetbalreizen.com dus nooit bang te zijn dat je voor een gesloten stadionpoort staat. Tenslotte val je op basis van onze pakketreizen ook onder de regeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Voetbaltickets Europa League

De kennis en expertise van de medewerkers van Voetbalreizen.com zal de nodige invloed hebben op een perfecte voetbalreis. Zij weten precies wat jij zoekt tijdens je week(end)je weg. Naast je tickets krijg je ook een reisbescheiden die precies uitlegt hoe je bij het hotel, stadion en vliegveld komt. Dat scheelt weer een hoop geregel!

De wedstrijdtickets ontvang je in de vorm van een E-ticket of fysiek kaartje, dit is afhankelijk van de werkwijze van de club. Mocht men er voor kiezen om jullie te voorzien van E-tickets, dan zullen ze tegelijk met het versturen van de onze reisbescheiden worden opgestuurd. In het geval van de fysieke tickets, kun je ze ophalen bij de receptie van je hotel.

Wijzigingen in speelschema Europa League

Zoals je wellicht al weet, wordt het merendeel van de Europa League-wedstrijden op donderdagavond gespeeld. Zo nu en dan wordt er om verschillende redenen voor gekozen om een wedstrijd te plannen op woensdagavond, maar dat is zelden. Toch is het goed om op de hoogte te blijven van wijzigingen in het programma. De Europa League en TV-maatschappijen gaan hand in hand waardoor het programma mogelijk wijzigt. Daarnaast kan de aanvangstijd ook afhankelijk zijn van de tijdzone waarin wordt gespeeld.

Aanbod voetbaltickets Europa League

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar de Europa League. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:

Tickets & voetbalreizen Chelsea FC
Tickets & voetbalreizen Leicester City
Tickets & voetbalreizen Manchester United
Tickets & voetbalreizen Wolverhampton Wanderers
Tickets & voetbalreizen Tottenham Hotspur
Tickets & voetbalreizen Arsenal FC
Tickets & voetbalreizen Valencia CF
Tickets & voetbalreizen Bayer Leverkusen
Tickets & voetbalreizen AS Roma
Tickets & voetbalreizen SSC Napoli
Tickets & voetbalreizen Olympique Lyon
Tickets & voetbalreizen Sporting CP
Tickets & voetbalreizen Rangers FC
Tickets & voetbalreizen Besiktas JK
Tickets & voetbalreizen Partizan FK
Tickets & voetbalreizen Sparta Praag

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen