Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Tickets UEFA Champions League | Voetbalreizen.com

De UEFA Champions League is het toernooi der toernooien. De hymne voorafgaand aan de wedstrijd, de beste spelers ter wereld en de hele beleving maken het toernooi tot wat het is. Voetbalreizen.com verzorgt ook voor de Champions League tickets in combinatie met een onvergetelijke reis. Of je nu naar Barcelona, Madrid, Milaan of Londen wil, het zit in ons assortiment.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com zal bij iedere voetbalreis een toegevoegde waarde leveren op basis van onze kennis en expertise. De verkoop van losse tickets hoort mede hierom niet tot de mogelijkheden. Door de verkoop van complete reizen - denk aan wedstrijdtickets in combinatie met een retourvlucht en hotelovernachting - verzekeren wij onze klanten van een geweldige ervaring. Daarnaast is de volledige reis door de keuze voor pakketreizen gedekt door de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Schrik vooral niet van het woord 'pakketreizen', jij hebt nog steeds de regie in handen. Op onze site kun je namelijk tijdens het boekingsproces zelf kiezen voor een vlucht, hotel en zitplaats naar keuze. Mocht je er niet uitkomen via onze website en nog vragen hebben, schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om jou te helpen!

Voetbaltickets Champions League

Een georganiseerde voetbalreis naar de Champions League inclusief tickets is niet iets dat iedereen heel gemakkelijk lukt. Vaak is de vraag naar kaarten groot en is het aantal tickets schaars. Voetbalreizen.com beschikt over de nodige connecties om op legale wijze aan wedstrijdtickets te komen. Onze ervaring en kennis zal jullie op weg helpen bij het zoeken naar de meest geschikte voetbalreis naar de Champions League.

Voetbaltickets voor Champions League-wedstrijden worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Champions League

Normaliter worden de wedstrijden van de Champions League op een vast tijdstip gespeeld. Toch is het belangrijk te weten dat deze duels onderhevig zijn aan veranderingen in speeldata en aanvangstijden. Lokale tijd en de invloed van TV-maatschappijen kunnen van invloed zijn op de aanvangstijd. De wedstrijden in de UEFA Champions League staan normaal gesproken gepland op dinsdag en woensdag.

Aanbod voetbaltickets Champions League

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar Champions League-wedstrijden. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Liverpool FC
Tickets & voetbalreizen Manchester City
Tickets & voetbalreizen Manchester United
Tickets & voetbalreizen Chelsea FC
Tickets & voetbalreizen Real Madrid
Tickets & voetbalreizen FC Barcelona
Tickets & voetbalreizen Atlético Madrid
Tickets & voetbalreizen Sevilla FC
Tickets & voetbalreizen Internazionale FC
Tickets & voetbalreizen Juventus
Tickets & voetbalreizen AC Milan
Tickets & voetbalreizen Atalanta Bergamo
Tickets & voetbalreizen Bayern München
Tickets & voetbalreizen Borussia Dortmund
Tickets & voetbalreizen Paris Saint-Germain
Tickets & voetbalreizen Sporting CP
Tickets & voetbalreizen FC Porto
Tickets & voetbalreizen SL Benfica
Tickets & voetbalreizen Celtic FC
Tickets & voetbalreizen Rangers FC
Tickets & voetbalreizen Rode Ster Belgrado
Tickets & voetbalreizen SK Slavia Praag
Tickets & voetbalreizen Galatasaray SK
Tickets & voetbalreizen Besiktas JK

  • Dekking SGR
  • Leveren van toegevoegde waarde
  • Gehele ontzorging
  • Zekerheid op officiële tickets
  • Persoonlijk reisplan