Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Tickets UEFA Europa League | Voetbalreizen.com

De UEFA Europa League is een toernooi dat de mooiste clubs van Europa bij elkaar brengt. Wie geniet er nu niet van een duel tussen Olympique Marseille tegen Lazio SS of Real Betis-Leicester City FC. Europese avonden blijven magische avonden, dat zal iedere voetbalsupporter beamen. Boek nu je voetbaltickets voor een Europa League-wedstrijd in combinatie met een complete voetbalreis via Voetbalreizen.com.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com verzorgt voor iedereen voetbaltripjes op maat. Tijdens het boekingsproces op onze website heb je alle vrijheid om zelf je hotel en vlucht uit te kiezen. Daarnaast kun je ook een voorkeur opgeven voor een plekje in het stadion. Mocht je liever op eigen vervoer afreizen naar de speelstad dan krijg je ook keuze om geen vlucht te boeken. Voetbaltickets worden wél altijd in combinatie met een hotelovernachting verkocht. Wij leggen je in de volgende alinea uit waarom.

Allereerst stellen veel voetbalclubs de eis aan ons om tickets enkel in pakketvorm aan te bieden. Zo gaan wij samen de strijd aan tegen de zwarte handel in tickets. Daarnaast werken wij alleen via de officiële kanalen, dat zorgt voor zekerheid en veiligheid. Je hoeft bij Voetbalreizen.com dus nooit bang te zijn dat je voor een gesloten stadionpoort staat. Tenslotte val je op basis van onze pakketreizen ook onder de regeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Voetbaltickets Europa League

De kennis en expertise van de medewerkers van Voetbalreizen.com zal de nodige invloed hebben op een perfecte voetbalreis. Zij weten precies wat jij zoekt tijdens je week(end)je weg. Naast je tickets krijg je ook een reisbescheiden die precies uitlegt hoe je bij het hotel, stadion en vliegveld komt. Dat scheelt weer een hoop geregel!

De wedstrijdtickets ontvang je in de vorm van een E-ticket of fysiek kaartje, dit is afhankelijk van de werkwijze van de club. Mocht men er voor kiezen om jullie te voorzien van E-tickets, dan zullen ze tegelijk met het versturen van de onze reisbescheiden worden opgestuurd. In het geval van de fysieke tickets, kun je ze ophalen bij de receptie van je hotel.

Wijzigingen in speelschema Europa League

Zoals je wellicht al weet, wordt het merendeel van de Europa League-wedstrijden op donderdagavond gespeeld. Zo nu en dan wordt er om verschillende redenen voor gekozen om een wedstrijd te plannen op woensdagavond, maar dat is zelden. Toch is het goed om op de hoogte te blijven van wijzigingen in het programma. De Europa League en TV-maatschappijen gaan hand in hand waardoor het programma mogelijk wijzigt. Daarnaast kan de aanvangstijd ook afhankelijk zijn van de tijdzone waarin wordt gespeeld.

Aanbod voetbaltickets Europa League

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar de Europa League. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:

Tickets & voetbalreizen Leicester City
Tickets & voetbalreizen West Ham United
Tickets & voetbalreizen Real Betis
Tickets & voetbalreizen Bayer Leverkusen
Tickets & voetbalreizen Lazio SS
Tickets & voetbalreizen SSC Napoli
Tickets & voetbalreizen Olympique Lyon
Tickets & voetbalreizen Olympique Marseille
Tickets & voetbalreizen Fenerbahçe SK

  • Dekking SGR
  • Leveren van toegevoegde waarde
  • Gehele ontzorging
  • Zekerheid op officiële tickets
  • Persoonlijk reisplan