Aanbieding: bootreis Tottenham Hotspur-Manchester City!

Beste voetbalfan,

In het weekend van 14 april 2018 speelt Tottenham Hotspur thuis tegen Manchester City. Speciaal voor deze wedstrijd hebben wij een mooie aanbieding samengesteld!

Vertrek: vrijdag 13 april
Je vertrekt in de avond van vrijdag 13 april om 22:00 uur vanaf Hoek van Holland samen met een begeleider vanuit Voetbalreizen.com per luxe ferry naar Londen Harwich. De verwachte aankomsttijd is omstreeks 07:00 uur op zaterdagochtend. Aan boord van de ferry reis je standaard in een 2 of 4 persoonskajuit (binnen) (exact type kajuit afhankelijk van aantal reizigers). Desgewenst kun je de kajuit tegen een meerprijs in het boekingsproces upgraden. Aan boord van de ferry bevinden zich een casino, bioscoop en diverse bars & restaurants waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

Zaterdag 14 april
Het vervoer per luxe touringcar is inbegrepen vanuit Harwich naar Londen centrum. Hier komen wij omstreeks 08:30 uur aan. Hierna heb je tot 12:30 uur vrije tijd om zelf het centrum van Londen te beleven en te ontdekken. De wedstrijd staat gepland voor 15:00 uur lokale tijd, wij zullen omstreeks 13:45 uur aankomen bij Wembley Stadium. De wedstrijdtickets zijn op basis van lange zijde 2e ring. Na de wedstrijd vertrekt u per bus naar ons hotel Premier Inn Londen Edge. Dit hotel ligt op 6,5 km afstand en is qua reistijd ongeveer 30 minuten reizen per metro naar het centrum van Londen.

Zondag 15 april
Vandaag kun je lekker uitslapen en genieten van een lekker ontbijtje. Je kunt op eigen gelegenheid genieten van Londen. Uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om een 2e wedstrijd te bezoeken in Londen. Mocht je hier geen gebruik van wensen te maken, dan informeren wij je uiteraard graag geheel vrijblijvend omtrent overige mogelijkheden. Dit is echter pas mogelijk zodra de wedstrijd officieel is vastgesteld op basis van de TV-schema's.

Aan het eind van de dag reizen wij terug vanaf Londen Harwich. Je reist om 23:00 uren per luxe ferry naar Hoek van Holland.

Maandag 16 april
Verwachte aankomsttijd in Hoek van Holland op maandagochtend 16 april omstreeks 08:30 uur.

Ga jij met ons mee op reis? Druk op deze link om jouw reis samen te stellen!

*Voetbalreizen.com behoudt zich het recht de reis te annuleren of op bepaalde onderdelen aan te passen indien een minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt. U wordt hierover vroegtijdig geinformeerd.

Spurs Manchester City Schalke 04 Reizen