Aanbieding: bootreis Tottenham Hotspur-Huddersfield Town!

Beste voetbalfan,

Op 3 maart 2018 speelt Tottenham Hotspur thuis tegen Huddersfield Town. Speciaal voor deze wedstrijd hebben wij een mooie special samengesteld!

Vertrek: vrijdag 2 maart
Je vertrekt in de avond van vrijdag 2 maart om 22:00 uur vanaf Hoek van Holland samen met een begeleider vanuit Voetbalreizen.com per luxe ferry naar Londen Harwich. De verwachte aankomsttijd is omstreeks 07:00 uur op zaterdagochtend. Aan boord van de ferry reis je standaard in een 2 of 4 persoonskajuit (binnen) (exact type kajuit afhankelijk van aantal reizigers). Desgewenst kun je de kajuit tegen een meerprijs in het boekingsproces upgraden. Aan boord van de ferry bevinden zich een casino, bioscoop en diverse bars & restaurants waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

Zaterdag 3 maart
Het vervoer per luxe touringcar is inbegrepen vanuit Harwich naar Londen centrum. Hier komen wij omstreeks 08:30 uur aan. Hierna heb je tot 12:30 uur vrije tijd om zelf het centrum van Londen te beleven en te ontdekken. De wedstrijd staat gepland voor 15:00 uur lokale tijd, wij zullen omstreeks 13:45 uur aankomen bij Wembley Stadium. De wedstrijdtickets zijn op basis van lange zijde 2e ring. Na de wedstrijd reizen wij met dezelfde bus direct weer terug naar de haven van Harwich, waar de boot om 23:00 weer terug naar Nederland vertrekt.

Terugkomst: zondag 4 maart
Verwachte aankomsttijd in Hoek van Holland op zondagochtend 4 maart omstreeks 08:30 uur.

Ga jij met ons mee op reis? Druk op deze link om jouw reis samen te stellen!

*Voetbalreizen.com behoudt zich het recht de reis te annuleren of op bepaalde onderdelen aan te passen indien een minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt. U wordt hierover vroegtijdig geinformeerd.

Spurs Huddersfield