Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Boek jouw voetbalreis op maat bij ons | Voetbalreizen.com

Een voetbalreis moet een unieke positieve ervaring zijn. Wij van Voetbalreizen.com hebben meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen, waardoor wij als geen ander weten hoe wij je naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities kunnen brengen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend en persoonlijk advies of om samen met jou een boeking offline door te voren. Langskomen op kantoor of een mail sturen kan uiteraard ook.

Flexibel

Via het formulier ‘reis op maat’ kun je een arrangement geheel op maat samenstellen. Hierdoor kun je als klant, samen met ons, inspelen op jouw wensen. Eenvoudig, snel en goedkoop geregeld. Kies je vlucht, hotel en zitplaats. Arrangementen bestaan uit één of meerdere overnachtingen, een retourvlucht (inclusief belastingen en heffingen) en een wedstrijdticket.

Kwaliteit

De aangeboden hotelaccommodaties zijn minimaal 3 sterren hotels. Wij bieden jou de garantie dat de wedstrijd vanaf een goede zitplaats te aanschouwen is, die minimaal 2 aan 2 zijn. Mocht je met 3 personen gaan, dan krijgt je de garantie dat jullie met zijn allen bij elkaar zitten.

Onze sterke focus op persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit zijn onmisbaar voor een unieke beleving voor de klant. Boek je onvergetelijke voetbalreis bij Voetbalreizen.com.

Onze wedstrijdtips