Voetbalreis Arsenal FC | Bezoek Emirates Stadium

Voetbalreis Arsenal boeken?

Arsenal FC, de club waar Dennis Bergkamp en Thierry Henry furore maakten; de club van het iconische Highbury Stadium en natuurlijk de club van het Invincibles-seizoen van 2004. Op voetbalreis naar Arsenal is dus niet het bezoeken van zomaar een club. The Gunners hebben een grote staat van dienst in het Engels voetbal en zijn overal ter wereld enorm populair. Inmiddels komen ze uit in het prachtige Emirates Stadium, op steenworp afstand van waar vroeger Highbury gelegen was.

Altijd al eens een bezoek willen brengen aan voetbalwedstrijd in Engeland en klinkt een voetbalreis naar Arsenal jou als muziek in de oren? Bekijk dan via deze link het gehele aanbod van The Gunners.

Voetbalreis Arsenal per trein

Een ritje tussen Amsterdam Centraal en London St. Pancras International duurt intussen nog maar iets meer dan vier uur. Tel daarbij op dat het reizen met de trein vrijwel stressloos is en je hebt de perfecte vervoerswijze voor een voetbalweekendje te pakken. Stap in op het centraal station van Amsterdam of Rotterdam en ben binnen afzienbare tijd in wereldstad Londen voor je voetbalreis naar Arsenal. Aan boord van de trein kun je tegen betaling genieten van een hapje en drankje én ben je voorzien van een goede wifi-verbinding.

Voetbalreis Arsenal per boot en ferry

De ferry tussen Hoek van Holland en Harwich International is een veel gebruikte dienst door voetbalfans. Door onze exclusieve samenwerking met Stena Line kunnen wij een geweldig arrangement aanbieden inclusief twee overnachtingen aan boord. Zowel op de heen- als terugreis kun je gebruik maken van een luxe kajuit voor een goede nachtrust. In de overige uurtjes kun je jezelf goed vermaken in de bioscoop, een van de vele aanwezige barretjes of het casino. Uiteraard is er ook een buffetrestaurant aanwezig waar je een hapje kunt eten.

Voetbalreis Arsenal met tickets

Een voetbalreis naar Arsenal is niet compleet zonder een wedstrijdticket. Ook voor duels in het Emirates Stadium heb je genoeg keuze. Zo zijn er tickets te verkrijgen voor zowel de korte als de lange zijde. Neem je liever plaats op de korte zijde? Dan krijg je er een voucher voor een stadiontour (niet op wedstrijddag), een programmaboekje en een drankje tijdens de rust bij.

Op zoek naar het hele aanbod van voetbalreizen naar Arsenal? Klik dan hier! Toch nog even verder kijken naar andere mogelijkheden in Londen? Bekijk dan onze pagina 'Voetbalclubs Londen' voor nog wat extra inspiratie.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen