Voetbalreis Atletico Madrid | Bezoek Estadio Wanda Metropolitano

Voetbalreis Atletico Madrid boeken?

Na het vertrek uit Estadio Vicente Calderon waren veel fans bang dat de unieke sfeer rondom wedstrijden van Atletico Madrid zou verdwijnen. Gelukkig voor hen én ons als voetbalreizigers bleef de sfeer in het Estadio Wanda Metropolitano net zo bijzonder als voorheen. Als echte volksclub is een voetbalreis naar Atletico Madrid absoluut aan te raden. Zowel op het veld als op de tribune is het vrijwel iedere wedstrijd een groot spektakelstuk. Uiteraard is een voetbalreis naar Atletico Madrid veel meer dan alleen het bezoeken van een voetbalwedstrijd. Je verblijft in Madrid en krijgt zo alle tijd om de stad eens goed te verkennen. Of je nu een stadiontour plant bij Real Madrid of een liever een wandeling maakt over Plaza Mayor, het kan allemaal!

Voetbalreis inclusief Atletico Madrid tickets

Het zelfstandig organiseren van een voetbalreis kan een behoorlijk werk zijn. Zeker als je zelf ook nog de tickets moet verkrijgen. Via Voetbalreizen.com boek je heel gemakkelijk een hotel, retourvlucht en tickets naar keuze. Het enige dat jij hoeft te doen is het invoeren van jouw voorkeuren en wij regelen de rest. Je wordt volledig ontzorgd en kunt de tijd die je anders kwijt was aan het uitzoeken en boeken van je reis aan iets anders besteden. Een voetbalreis inclusief Atletico Madrid-tickets boek je bij Voetbalreizen.com.

De derby van Madrid: Atletico - Real Madrid

Hoewel Real Madrid ieder jaar zijn focus vol legt op El Clásico, wordt de Madrileense derby absoluut niet vergeten. Sterker nog, tijdens de kraker tussen Atletico Madrid en Real Madrid staat de eer van de stad op het spel. Tijdens je voetbalreis naar Atletico Madrid zul je al snel merken dat voetballievend Madrid voor even stilstaat op een wedstrijddag als deze. Alle cafés, barretjes en kroegen staan in het teken van El Derbi Madrileño. Maak dit unieke schouwspel live mee vanuit Estadio Wanda Metropolitano en boek bij Voetbalreizen.com.

Toch nog niet helemaal zeker over naar welke wedstrijd je wil? Klik dan op deze link voor het hele aanbod aan voetbalreizen naar Atletico Madrid.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen