Voetbalreis Manchester City | Bezoek Etihad Stadium

Voetbalreis Manchester City boeken?

Het bezoeken van een Premier League-wedstrijd is voor vrijwel iedere voetballiefhebber een zaak voor op de bucketlist. Bij Voetbalreizen.com heb je ruim de keuze uit Premier League-clubs. Een van de opties is het maken van een voetbalreis naar Manchester City. Als je het ons vraagt een schot in de roos als je op zoek bent naar hoogstaand vermakelijk voetbal. Al jarenlang spelen The Citizens mee voor de landstitel en ook komend seizoen zal dat ongetwijfeld het geval zijn. Wil jij een Manchester City voetbalreis maken? Bekijk dan het gehele aanbod van wedstrijden hier

Voetbalreis inclusief tickets Manchester City

Bij het boeken van een voetbalreis komt uiteraard ook het selecteren van Manchester City tickets kijken. Tijdens ons boekingsproces kies je niet alleen een geschikt hotel en een prettige retourvlucht uit; je maakt ook een keuze uit verschillende ticketing opties. Een van die opties is een ticket voor op de lange zijde van het Etihad Stadium. Dit kaartje is niet enkel het bewijs dat je goede plek in het stadion hebt, het geeft je ook toegang tot 93:20 lounge en helpt je aan een gratis wedstrijdprogramma. Wat wil je nog meer!

Tickets Manchester City - Liverpool

Bij iedere club zijn er een tal van wedstrijden waar iedere fan naar uitkijkt. Bij Manchester City is dat uiteraard de stadsderby tegen Manchester United, maar qua titelstrijd misschien nog wel veel belangrijker: de kraker tegen regerend landskampioen Liverpool FC. Afgelopen seizoen moesten The Citizens hun meerdere erkennen aan The Reds. Dit jaar zal City sterker terug komen. Om bij deze prachtige krachtmeting aanwezig te zijn, boek je tickets voor Manchester City - Liverpool bij Voetbalreizen.com.

Toch benieuwd naar de arrangementen rondom andere wedstrijden? Bekijk dan ons hele aanbod via deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen