Voetbalreis Tottenham Hotspur | Bezoek New White Hart Lane

Voetbalreis Tottenham Hotspur boeken?

Op voetbalreis naar Tottenham Hotspur is voor iedere liefhebber van Engels voetbal een droom. Via Voetbalreizen.com kun je dat verlangen heel gemakkelijk verwezenlijken. Ieder seizoen reizen er een behoorlijk aantal klanten af naar New White Hart Lane voor een echte Tottenham Hotspur-beleving. Of je nu per trein, boot, vliegtuig of met eigen auto afreist naar Londen voor een wedstrijd van de Spurs; een belevenis zal het zijn. Geniet van wereldstad Londen inclusief een wedstrijd, verblijf en eventueel vervoer.

Zie jij het voor je? Een ritje in de London Eye, een wandeling langs de Big Ben en de Westminster Abbey én natuurlijk het bezoeken van een wedstrijd van de Spurs? Boek dan via deze link je voetbalreis naar Tottenham Hotspur.

Voetbalreis Tottenham Hotspur per trein

Londen is vanuit Nederland heel gemakkelijk per trein te bereiken. Met een directe treinverbinding tussen Amsterdam / Rotterdam en Londen St. Pancras International Station sta je in iets meer dan vier uur in hartje Londen. Heel veel relaxter kun je haast niet op reis. Je neemt plaats in de trein en voor je het weet sta je op de plaats van bestemming. In de luxe treincoupés waarin je plaatsneemt, is wifi aanwezig en krijg je de mogelijkheid om tegen een vergoeding wat te eten en drinken.

Voetbalreis Tottenham Hotspur per boot en ferry

Geen fan van treinen of vliegtuigen? Er is ook nog een fantastisch alternatief. Reis je per ferry af naar Engeland, dan weet je zeker dat je een stressloze overtocht maakt. Wanneer je in de avond in Hoek van Holland aan boord gaat, is er genoeg vermaak voordat de nacht valt. Maak een wandeling over het dek, eet wat in het buffetrestaurant, bekijk een film in de bioscoop of drink wat in een van de aanwezige barretjes. Er is zelfs een casino aan boord aanwezig van de boot. Wanneer je een bootovertocht boekt voor je voetbalreis naar Tottenham Hotspur wordt je voorzien van een luxe kajuit aan boord van het schip zodat je gedurende de nacht heerlijk slaapt.

Voetbalreis Tottenham Hotspur met tickets

Via Voetbalreizen.com stel je heel gemakkelijk je eigen voetbalreis naar Tottenham Hotspur samen. Kies in ons online boekingsproces zelf je hotel, vervoerswijze en zitplaats in het stadion. Neem je liever zelf de auto? Ook dat behoort uiteraard tot onze mogelijkheden. In dat geval boek je enkel je hotelovernachting en wedstrijdticket. Lukt het je online niet direct om te boeken of heb je een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze chat of bel ons via ons telefoonnummer.

Ben je overtuigd en wil je graag op voetbalreis naar Tottenham Hotspur? Klik dan hier voor het gehele aanbod!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen