Voetbalreis Valencia CF | Bezoek Mestalla

Voetbalreis Valencia CF boeken?

Valencia is een geweldige stad om een week(end) door te brengen. Het is er vrijwel altijd heerlijk weer, de stad zelf is schitterend en er spelen twee clubs in de hoogste competitie van Spanje. Valencia CF en Levante UD spelen beide hun thuiswedstrijden in de Spaanse kustplaats. De laatstgenoemde is wat minder bekend dan de eerste. Met name een voetbalreis naar Valencia CF staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Estadio Mestalla is een magische plek om een voetbalwedstrijd te kijken. De steile tribunes, de typische Spaanse bouwstijl en het aanvallende voetbal maken Valencia CF en haar iconische stadion een prachtige locatie voor een voetbalreis.

Voetbalreis inclusief tickets Valencia CF

Wie een topwedstrijd van Valencia CF wil bezoeken zal er al snel achter komen dat het bemachtigen van tickets vrijwel onmogelijk is. Via Voetbalreizen.com boek je heel gemakkelijk jouw Valencia tickets naar keuze. Of je nu op de korte of de lange zijde zit, de sfeer en beleving is fantastisch. Probeer je jouw voetbalreis zo goedkoop mogelijk te houden? Dan is het voor de hand liggend om een plaats op de tweede ring aan de korte zijde te kiezen. Ben je bereid wat meer te betalen en zo een nog betere plek te boeken? Dan zijn er ook genoeg opties op de lange zijde. Maak het zo luxe als je zelf wil.

Live vanuit het Valencia voetbalstadion Mestalla

Een voetbalreis naar La Liga is een geweldige belevenis. Bezoek een topwedstrijd in het prachtige Valencia en geniet van het heerlijke mediterraanse klimaat, de gezellige stad en topvoetbal en dat allemaal in één weekend. Tijdens het online boekingsproces op de website van Voetbalreizen.com krijg je zelf de ruimte om je eigen hotel, retourvlucht en wedstrijdtickets te selecteren. Hiermee kun je op basis van je voorkeuren ook heel gemakkelijk een reis samenstellen op basis van jouw budget.

Nog niet helemaal zeker over welke voetbalreis naar Valencia CF je wil boeken? Bekijk dan via deze link het gehele aanbod.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen