Tickets UEFA Conference League | Voetbalreizen.com

Europese toernooi hebben iets magisch. Ook tijdens wedstrijden in de UEFA Conference League zal ongetwijfeld een unieke sfeer hangen. Boek jouw tickets voor de Conference League bij Voetbalreizen.com en geniet van topvoetbal in het buitenland! Alle arrangementen boek je inclusief wedstrijdtickets, een of meerdere hotelovernachting(en) en eventuele retourvlucht.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com zorgt bij iedere reis voor een toegevoegde waarde. Een voetbalreis biedt namelijk veel meer dan alleen een bezoek een voetbalwedstrijd. Je verblijft in een prachtige stad met tal van opties van tijdverdrijf. Het is dan ook niet gek om ter plekke minstens een nachtje te overnachten. Wij verzorgen naast de verkoop van tickets altijd het verblijf inclusief. Of je nu in het centrum of liever wat rustiger verblijft, de opties zijn vrijwel altijd aanwezig. Naast tickets en overnachtingen is ook - afhankelijk van waar je heen gaat - de retourvlucht inbegrepen. Bezoek je bijvoorbeeld Borussia Mönchengladbach, dan zul je het met ons eens zijn dat een reis op basis van eigen vervoer eigenlijk veel gemakkelijker is vanwege de minimale afstand.

Alle reizen die je boekt bij Voetbalreizen.com vallen onder de dekking van het Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee bent u gedekt in uw uitgaven bij ons bedrijf. Mochten er vragen ontstaan voor, tijdens of na het boekingsproces? Stel ze dan gerust via ons telefoonnummer of onze online chat!

Voetbaltickets Conference League

Het zelf samenstellen van een voetbalreis naar de Conference League kan een hels karwei zijn. Zie zelf maar op een legale betrouwbare manier aan goede tickets te komen. Zeker bij de topclubs is het vaak erg lastig om aan kaarten te komen op persoonlijke basis. Door de vele connecties binnen de voetbalwereld heb je via Voetbalreizen.com wél op legale wijze toegang tot de mooiste wedstrijden in de Conference League. Je hoeft dus geen angst te hebben om voor een gesloten deur terecht te komen. Daarnaast zijn onze pakketreizen gedekt door de SGR en bieden wij jullie daarmee nóg wat extra zekerheid. Onze ervaring, kennis en connecties zorgen ervoor dat jullie zonder stress op reis kunnen!

Afhankelijk van de werkwijze van de club zullen jullie E-tickets of fysieke kaartjes krijgen. Kiest de club voor een systeem op basis van E-tickets, dan krijg je ze al voor vertrek in je mail. Fysieke tickets kunnen ter plekke worden opgehaald bij het hotel ter plekke óf bij het stadion voorafgaand aan de wedstrijd. Wij communiceren hier uiteraard tijdig over. Let op! Voetbalreizen.com werkt nooit met swipecards of seizoenskaarten, jullie krijgen echt jullie eigen persoonlijke kaarten voor de wedstrijd!

Wijzigingen in speelschema Conference League

De wedstrijden van de UEFA Conference League worden normaal gesproken altijd op een vast moment gespeeld. Hiervoor is de donderdagavond genomen. De duels worden in principe op dezelfde tijdstippen gespeeld als die van de Europa League. Lokale tijd en de invloed van TV-maatschappijen kunnen van invloed zijn op de aanvangstijd.

Aanbod voetbaltickets Conference League

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar Conference League-wedstrijden. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen naar Tottenham Hotspur >>>
Tickets & voetbalreizen naar 1.FC Union Berlin >>>
Tickets & voetbalreizen naar AS Roma >>>
Tickets & voetbalreizen naar Hibernian FC >>>
Tickets & voetbalreizen naar FK Partizan >>>

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen