Boek voetbalreis Barcelona

El Clásico: FC Barcelona - Real Madrid

Informatie El Clásico

El Clásico is misschien wel de grootste voetbalwedstrijd ter wereld. FC Barcelona en Real Madrid zijn al sinds mensenheugenis grootmachten in de Europese voetbalwereld. Dit duel beperkt zich niet tot enkel La Liga. Zo werd bijvoorbeeld in het seizoen 2010/2011 de halve-finale van de UEFA Champions League afgewerkt tussen beide teams. De Spaanse topclubs kwamen alleen nog nooit in de Champions League-finale tegen elkaar in actie.

Tickets El Clásico

Veruit de meeste El Clásicos worden afgewerkt in Camp Nou of Santiago Bernabéu, toch komt het zo nu en dan eens voor dat dit duel ergens anders wordt gespeeld. Met name tijdens bekerfinales wordt er in een ander stadion gespeeld. Op eigen houtje aan tickets komen voor deze wedstrijd zal zonder hulp vrijwel onmogelijk zijn, daarom bieden wij jou de kans om met een boeking bij ons, in combinatie met een hotel en vlucht, er toch bij te zijn! Beleef de wedstrijd der wedstrijden in de Spaanse zon en geniet van het Spaanse temperament op de tribunes.

El Clásico bezoeken

Bezoek El Clásico en voeg je bij de voetbalfans die hun voetbaltickets hebben geboekt bij Voetbalreizen.com! El Clásico is een van de meest bezochte duels in Europa. Een geweldige wedstrijd in combinatie met een bezoek aan karakteristieke steden als Barcelona of Madrid. Dit is een wedstrijd die je eens in leven moet zien!

Historie El Clásico

Met al 248 edities is de El Clásico een wedstrijd die al decennialang meegaat. De eerste ontmoeting tussen Real Madrid en FC Barcelona in 1902 eindigde in een 1-3 overwinning voor Barça. Een van de goals kwam van cluboprichter Joan Gamper. De grootste uitslag in deze kraker werd behaald in de halve finale van de Copa del Rey in 1943. Real Madrid kreeg FC Barcelona in eigen huis op bezoek. De Madrilenen wonnen met 11-1. Bij rust stond het al 8-0(!). De overwinningen van FC Barcelona vielen nooit zo hoog uit als die van Real Madrid. Het record dat de Catalanen in bezit hebben is een 7-2 winstpartij.

Bezoek El Clásico nu!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen